×

Leggings med print - gammelrosa

Mærke:
Petitflora
199,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse

Beskrivelse

De her leggings med print er de perfekte leggings til små piger. De er bløde og behagelige og have på og er strækbare.

De er lavet i ØKO-tex bomuld med det fineste print. Printet på leggings er med fugle og blomster i farverne creme, brun, rosa og grå.

Leggings er perfekte og bruge som et par bukser. De er også super gode under en nederdel eller kjole for de piger der ikke bryder sig om at have strømpebukser på. Grunden til at nogle piger ikke kan lide strømpebukser på er at der er “ fødder” i. Det slipper de for med et par leggings.

Der er en blød elastik i taljen som sørger for at de bliver siddende hvor de skal uden at stramme. Det at bomulden er  ØKO-Tex certificeret er din garanti for at de ikke er fyldt med skadelig kemi og sundhedsskadelige stoffer.

Til disse leggings med print vil det være fint at sætte en ensfarvet bluse til. F.eks. den gammelrosa her med flæser.


96% øko-tex bomuld.

 4% elasten.

100% økotex certificeret.

Designet og syet i dk af Petitflora.

Vaskeanvisning:

Du kan uden problemer vaske disse leggings i maskinen ved 40 grader. Det bedste er at vende vrangen ud på dem inden du vasker dem. Og husk og bruge vaskemiddel til farvet tøj, så bevare du de flotte farver længere. Jeg anbefaler at du undgår tørretumbleren og lader dem lufttørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Petitflora

179,00 kr.
Leggings til børn med julemotiv i røde og grå, brune og røde nuancer. 
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Bows by stær

75,00 kr.
Suttesnor i farven antique rosa fra Bow`s by stær. Suttesnoren har en gummiring i den ene ende, som du sætter fast om suttens knop. I den anden enden er der en nikkelfri clips som du sætter fast i f.eks. barnets...
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu