×

Pige leggings med store blomster - brun

Mærke:
Petitflora
199,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse

Søde pige leggings med store flotte blomster. Bundfarven er varm brun. Blomsterne er hybenroser i rosa og grålige nuancer.

Pige leggings er til dig der er på udkig efter et par flotte bløde leggings til dit barn. De er bløde og behagelige at have på da der er lidt stræk i dem. De er gode til de helt små nyfødte babyer og til de lidt større aktive piger.

De er lavet i blød økotex bomuld og derfor egner de sig både til hverdagen i intuitionen og i skolen. De er også rigtig gode i de kolde måneder under flyverdragten og regntøjet da de sidder godt til kroppen.

Perfekte til middags luren i barnevognen da der er en blød elastik i taljen som gør at intet strammer.

Brug pige leggings som lange underbukser på skiferien. Sidst men ikke mindst er de super søde under enhver kjole og nederdel.

• 96% øko-tex bomuld.

4% elasten.

Økotex certificeret.

vaskes ved 40 grader.

designet og syet i dk af Petitflora.

Vaskeanvisning 

Du kan sagtens vaske diss pige leggings i maskinen. Vend vrangen ud på dem inden du vasker dem, så holder farverne på printet længere. Vask dem ved 40 grader. Stræk dem i facon og lad dem hænge tørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Petitflora

179,00 kr.
Leggings til børn med julemotiv i røde og grå, brune og røde nuancer. 
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Bows by stær

75,00 kr.
Suttesnor i farven antique rosa fra Bow`s by stær. Suttesnoren har en gummiring i den ene ende, som du sætter fast om suttens knop. I den anden enden er der en nikkelfri clips som du sætter fast i f.eks. barnets...
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu