×

Oswald leggings

Mærke:
Petitflora
Tidsbegrænset tilbud:
107,40 kr. 179,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse

Seje leggings til drengene

Seje leggings til drenge med flyvemaskiner.  De er bløde og behagelige og have på da de er strækbare. De er lavet i ØKO-tex bomuld med det fineste print af de der søde flyvemaskiner. 

Leggings er perfekte og bruge som de er, altså som et par bukser. De er især gode for de små drenge der går i dagpleje eller børnehave. Det er nemlig nemt for barnet når regnbukserne eller flyverdragten skal på.

Farven er creme, flyvemaskinerne er i brunlige nuancer. Der er en blød elastik i taljen som sørger for at de bliver siddende hvor de skal uden at stramme. Leggings sidder tæt på kroppen uden at der er noget der irritere.

Det at bomulden er  ØKO-Tex certificeret er din garanti for at de ikke er fyldt med skadelig kemi og sundhedsskadelige stoffer.

I samme flotte print og gode kvalitet, finder du også huen her med kvast.

• 96% øko-tex bomuld.

• 4% elasten.

• 100% Øko-tex certificeret.

• designet og syet i dk af Petitflora.

Vaskeråd:

Du kan uden problemer vaske de her leggings i vaskemaskinen på 40 grader. Start med at vende vrangen ud på dem. Og brug vaskemiddel der er beregnet til farvet tøj, så bevare du de fine farver længere.

Når leggings stadig er lidt våde strækker du dem i facon og lader dem hængetørre. Undgå tørretumbleren, det slider på stoffet og gør det "slapt".

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu