Leggings med print. Regnbuer - Petitflora

Rosa leggings med fine regnbuer fra Petitflora.

Flere detaljer

Nyt produkt

199,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse 

Elsker dit barn tøj med print? F.eks. regnbuer. Så er de rosa leggings med fine regnbuer helt sikkert et godt valg.De bløde og behagelige leggings er designet så de sidder tæt til kroppen. I taljen er der en blød elastik som holder dem oppe. 

Leggings er praktiske og behagelige og et must have i dit barns garderobe. De er perfekte under flyverdragen om vinteren da de sidder tæt til kroppen. Derfor er de også geniale at bruge som lange underbukser f.eks. på skiferien. 

Leggings er et par gode bukser sammen med en bluse eller bodystocking. Under nederdele og kjoler er de også gode til de børn der ikke er vilde med at have strømpebukser på.

Leggings kan bruges til hverdag i børnehaven eller skolen, da de er så bløde at barnet faktisk ikke mærker at de er på. Giv også gerne din baby leggings på som nattøj f.eks. til middags luren i barnevognen.

De rosa leggings er lavet i rosa øko-tex bomuld med de fineste regnbuer. ØKO-tex er din garanti for at tekstilerne ikke er fyldt med skadelige stoffer og kemi.

• 96% øko-tex bomuld.

4% elasten.

100% øko - tex bomuld.

 Vaskes ved 40 grader.

Undgå tumbleren og lad dem lufttørre.

• Designet og syet i dk af Petitflora.

Petitflora har et stort udvalg af leggings med søde og unikke print, som du kun finder her. Jeg designer og syr selv de forskellige leggings på min lille systue og sælger dem ikke andre steder end her på shoppen.

Hvis du vil følge med hvornår der kommer nye leggings og andet børnetøj fra mit design er du velkommen til at følge mig på facebook eller instagram, der ligger jeg billeder op af det nye tøj jeg syr.

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling