Leggings til piger - Sort med print - Petitflora

Leggings til piger i sort Øko-tex bomuld med blomsterprint i hvide, grå og rosa nuancer.

Flere detaljer

Nyt produkt

199,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse 

Bløde og behagelige leggings til aktive piger der elsker mode rigtigt tøj. Leggings er dejlige og have på for pigerne der har en aktiv dag i skolen. De er bløde og behagelige og designet så de sidder tæt til kroppen. Når leggings sidder tæt til kroppen er de også med til at holde barnets krop varm.

Leggings er et must have i pigernes tøj skab både til de helt små samt de lidt større piger. Hos de helt små piger er leggings uundværlige da de holder på varmen når barnet f.eks. kravler på gulvet. De er også gode at bruge under regntøjet og flyverdragten på de kolde måneder.

De her sorte leggings er ikke bare smukke at se på med det fine print af store blomster klaser i hvide, grå og rosa nuancer. De er også bløde og behagelige at have på for dit barn.

Går du op i at dit barn ikke skal have tøj på der indeholder skadelige stoffer og kemi, så er de her leggings det helt rigtige valg. De er produceret i Øko-Tex bomuld. 

• 96% øko-tex bomuld.

4% elasten.

100% Øko-tex certificeret.

Designet og syet i dk af Petitflora.

Vaskeanvisning:

Du kan sagtens vaske de sorte leggings i maskinen ved 40 grader. Jeg anbefaler at du bruger det vaskemiddel der er beregnet til sort tøj. Så holder du nemlig på farverne så de ikke bliver bleget.

Når de er vasket og stadig er lidt våde strækker du dem i facon og ryster dem godt, så krøller de nemlig ikke.

Jeg anbefaler at du lader dem lufttørre. Altså helst ikke noget med at tørre dem i tørretumbleren, selvom det er fristende. Men stoffet bliver med tiden falmet og elastikken i stoffet bliver slapt.

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling