Knæstrømper bomuld

Knæstrømper i bomuld. old rose. condor.

Flere detaljer

Nyt produkt

59,95 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information
Beskrivelse

Skønne knæstrømper i bomuld er perfekte til nederdele og kjoler om sommeren. Sammen med leggings er de også gode, som et par almindelige strømper. På en kold vinterdag er de også super gode, der kan din pige sagtens bruge dem udenpå strømpebukserne, hvis hun trænger til lidt ekstra varme. Knæstrømperne fra condor er med et fint hulmønster. Hulmønstret går hele vejen ned langs benet.

Strømper er uundværlige i barnets garderobe, de kan simpelthen ikke undværes. Der er ikke noget værre end kolde fødder. Har barnet ikke strømper på og fødder er blevet kolde, vil hele kroppen blive kold.

Strømperne er lavet i et materiale der har let stræk og en blød elastik i åbningen. Det lette stræk og elastikken i åbningen sikre at strømperne bliver siddende hvor de skal. 

Knæstrømperne fra conder er fremstillet i så blød og behagelig en kvalitet at dit barn kan bruge dem dagligt og i alt slags fodtøj.

100% bomuld.

fås også i grå og linen.

 oeko tex 100 certificeret.

producent: condor.

Vaskeråd

Du kan sagtens vaske knæstrømperne i din vaskemaskine. Vask dem på max 40 grader og brug vaskemiddel til farvet tøj så bevare du den flotte farve.
Det er en god ide`og bruge en vaskepose så skåner du det fine hulmønster. Undlad at tørretumbler dem og lad dem lufttørre i stedet.

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling