×

Knæstrømper baby

Mærke:
Cóndor
59,95 kr.
Condor
Beskrivelse
Beskrivelse

Fine bløde knæstrømper til baby med mønster fra condor. Hulmønstret går hele vejen ned langs benet på strømpen, og giver det fineste udtryk til babys outfit. Knæ strømper er perfekte sammen med bloomers og nederdele om sommeren. Sammen med leggings er de også gode, som et par almindelige strømper.

Lad også barnet bruge dem på en råkold vinterdag, hvor der er brug for lidt ekstra varme. Brug dem da uden på strømpebukserne.

Strømper er uundværlige i barnets garderobe, de kan simpelthen ikke undværes. Der er ikke noget værre end kolde fødder. Har barnet ikke strømper på og fødder er blevet kolde, vil hele kroppen være kold. Strømperne er lavet i et materiale der har let stræk og en blød elastik i åbningen. Det lette stræk og elastikken i åbningen sikre at strømperne bliver siddende hvor de skal. 

 90% bomuld.

 8% polyamid.

• 2% elasten.

 farve: grå.

oeko tex 100 certificeret.

producent: condor.

Pas godt på mig:

Hvis du passer godt på knæstrømperne kan dit barn have dem i lang tid, samtidig kan de gå i arv til de yngre søstre.

Du vasker dem bare i vaskemaskinen ved max 40 grader. Og brug kun vaskemiddel der er beregnet til farvet tøj, det holder på den flotte farve uden at den falmer. Spring for guds skyld tørretumbleren over, den får også farven til at falme og elastenen der er i stoffet bliver slap.

Når de er vasket og stadig er lidt våde strækker du dem i facon og lader dem lufttørre. 

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu