×

Knæstrømper bomuld

Mærke:
Cóndor
59,95 kr.
Condor
Beskrivelse
Beskrivelse

Skønne knæstrømper i bomuld er perfekte til nederdele og kjoler om sommeren. Sammen med leggings er de også gode, som et par almindelige strømper. På en kold vinterdag er de også super gode, der kan din pige sagtens bruge dem udenpå strømpebukserne, hvis hun trænger til lidt ekstra varme. Knæstrømperne fra condor er med et fint hulmønster. Hulmønstret går hele vejen ned langs benet.

Strømper er uundværlige i barnets garderobe, de kan simpelthen ikke undværes. Der er ikke noget værre end kolde fødder. Har barnet ikke strømper på og fødder er blevet kolde, vil hele kroppen blive kold.

Strømperne er lavet i et materiale der har let stræk og en blød elastik i åbningen. Det lette stræk og elastikken i åbningen sikre at strømperne bliver siddende hvor de skal. 

Knæstrømperne fra conder er fremstillet i så blød og behagelig en kvalitet at dit barn kan bruge dem dagligt og i alt slags fodtøj.

100% bomuld.

fås også i grå og linen.

 oeko tex 100 certificeret.

producent: condor.

Vaskeråd

Du kan sagtens vaske knæstrømperne i din vaskemaskine. Vask dem på max 40 grader og brug vaskemiddel til farvet tøj så bevare du den flotte farve.
Det er en god ide`og bruge en vaskepose så skåner du det fine hulmønster. Undlad at tørretumbler dem og lad dem lufttørre i stedet.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
2518/2 - 544
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Petitflora

199,00 kr.
Nederdel i smørblød bomuld med skønne blomster fra Petitflora.
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu