×

Lange knæstrømper

Mærke:
Cóndor
89,00 kr.
Condor
Beskrivelse
Beskrivelse

Ultra bløde og behagelige lange knæstrømper med blonde, som dit barns fødder vil elske. De er lavet som knæstrømper, så træk dem endelig helt op til knæet. Strømperne er fremstillet af 75% oekotex bomuld,hvilket er et utrolig blødt materiale. 

Den flotte farve stone, passer til alle de fine dæmpede farver. Strømperne har en bred åbning som gør at de er nemme og få af og på for barnet selv. Åbningen er blød og behagelig og sikre at der ikke er noget der strammer.

Condor knæstrømperne er lavet i en dejlig blød bomuldskvalitet som sørger for at holde barnets fødder dejlig varme. Pasformen er perfekt, ikke noget der strammer eller irritere. 

 75% bomuld.

22% nylon.

 3 % elasten.

 oeko tex 100 certificeret.

producent: condor.

Sådan passer du godt på de lange knæstrømper:

For at passe så godt som muligt på strømperne vasker du dem i maskinen på max 40 grader. For at bevare den flotte farve skal du bruge vaskemiddel der er beregnet til farvet tøj.

For at bevarer den fantastiske pasform skal du undgå at komme dem i tumbleren. Når strømperne stadig er lidt våde strækker du dem i facon og lader dem lufttørre. Så har dit barn de pæneste strømper i lang tid.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
24092 - 334
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu