×

Knæstrømper med mønster

Mærke:
Cóndor
59,95 kr.
Condor
Beskrivelse
Beskrivelse

Knæstrømper med hulmønster fra condor i den helt fantastiske farve praline. Hulmønstret på strømpen går hele vejen ned langs benet. Strømperne har en bred åbning som gør, at de er nemme for barnet selv, når de skal af og på. Åbningen er blød og behagelig og sikre at der ikke er noget der strammer.

I åbningen på strømpen er der en sød lille flæse kant som bare gør dem endnu mere yndige.

De skønne knæstrømper fra condor er lavet i en dejlig blød bomuldskvalitet, som sørger for at holde barnets fødder dejlig varme. Samtidig er de utrolig behagelige.

Condor strømper er noget særligt. Der er gjort noget ekstra ud af designet og kvaliteten er noget af det bedste du kan få når det gælder strømper til dit barn.

Fås også som strømpebukser i samme farve og lækre kvalitet.

90% bomuld.

 8% polyamid.

 2% elasten.

farve: praline.

 oeko-tex 100 certificeret.

Vasketip:

Passer du godt på knæstrømperne kan dit barn have dem i lang tid, samtidig kan de gå i arv til lillesøster eller kusinen eller en hel 3.

Du vasker dem bare i vaskemaskinen ved max 40 grader. Og brug kun vaskemiddel der er beregnet til farvet tøj, det holder på den flotte farve uden at den falmer. Spring for guds skyld tørretumbleren over, den får også farven til at falme og elastenen der er i stoffet bliver slap.

Når de er vasket og stadig er lidt våde strækker du dem i facon og lader dem lufttørre. 

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
25922 - 314
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu