Beige bomuldshue børn fra Petitflora

Beige bomuldshue børn med det skønneste blomsterprint.

Flere detaljer

Nyt produkt

129,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Skøn bomuldshue til børn med de fineste blomster, og som en ekstra gevinst er huen fremstillet i økotex bomuld. Farve nuancerne på blomsterprintet er holdt  i rosa, hvid og bordeaux, det er så fin en sammensætning.

Huen er syet i dobbeltlag og sidder godt til ved ørene. Det er også en god hue når i skal ud og cykle da den sagtens kan være under cykelhjelmen, den har en god rund pasform som slutter godt til hovedet hvis du vælger den rigtige størrelse.

For at være sikker på at det er den helt rigtige størrelse du bestiller skal du måle barnet lige over øjenbrynene og derefter trække 1,5 - 2 cm. fra. Hvis du måler dit barn, får du en hue i den perfekte størrelse.

Denne hue fås også med hvid kvast.

 92% øekotex bomuld

 8% elasten.

 Økotex 100 certificeret.

Vaskeanvisning:

Huen kan sagtens vaskes i maskinen ved 40 grader. Når den er vasket og stadig er lidt våd strækker du den i facon og ryster den godt - så bliver den nemlig ikke krøllet. 

Jeg anbefaler at du ligger huen på et håndklæde og lader den ligge tørre. Altså helst ikke noget med at tørre den i tørretumbleren - selvom det er fristende. Men stoffet bliver med tiden falmet og elastikken i stoffet bliver slapt.

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

Følg Petitflora på Instagram

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling