Grå hue med kvast baby. 100% økotex

Grå hue med kvast og et smukt print af blomster fra Petitflora.

Flere detaljer

Nyt produkt

200,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Flot hue med kvast til babyer og børn hvor bund farven er stål grå. Derudover er der det smukkeste blomsterprint i brune,koksgrå,bordeaux og creme nuancer. Farverne og blomsterne giver den bedste wauw effekt. Huen er syet i dobbeltlag og sidder godt til ved ørene, samtidig har den en god rund pasform.

Der er monteret en hvid kvast som er lavet i naturtro akryl på toppen af huen. Kvasten sidder fast på en trykknap, som gør det let at klikke den af og på huen, når den skal vaskes.

Huen kan du også købe uden pelskvast - den finder du her

 92% øekotex bomuld

 8% elasten.

 Designet og syet i danmark af Petitflora.

Vaskeanvisning:

Inden du vasker huen skal du klikke pelskvasten af. Den tåler nemlig ikke vask, det er også sjældent at den bliver beskidt.

Huen kan sagtens vaskes i maskinen ved 40 grader. Når den er vasket og stadig er lidt våd strækker du den i facon og ryster den godt - så bliver den nemlig ikke krøllet. 

Jeg anbefaler at du ligger huen på et håndklæde og lader den ligge tørre. Altså helst ikke noget med at tørre den i tørretumbleren - selvom det er fristende. Men stoffet bliver med tiden falmet og elastikken i stoffet bliver slapt.

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

Følg Petitflora på Instagram

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling