Babyhue med kvast. hvid kvast. 100% oekotex

Babyhue med kvast. Kvasten er hvid og lavet af naturtro akryl. 100 % oekotex.

Flere detaljer

Nyt produkt

200,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Lækker blød babyhue med kvast og blomsterprint i rosa, hvid og bordeaux nuancer. En fin detalje der gør huen endnu mere sød er kvasten på toppen. Kvasten er hvid med små sorte spidser. Den sidder fast på en tryklås, og er nem og klikke af ved vask den tåler nemlig ikke vask.

Huen er syet dobbeltlags i blød oekotex bomuld. Kvaliteten er lækker og let. Farven er smuk og klassisk og passer godt sammen med stort set alle farver. Der er nemlig 5 farve nuancer på denne hue, så det bliver ikke svært at sætte den til jakken eller flyverdragten.

For at være sikker på at det er den helt rigtige størrelse du bestiller skal du måle barnet lige over øjenbrynene og derefter trække 1,5 - 2 cm. fra. Så får du den perfekte størrelse som slutter godt til øre og hoved.

 92% oekotex bomuld

• 8% elasten.

oekotex-tex 100 certificeret.

 kvasten må ikke vaskes.

 designet og syet i danmark af Petitflora.

Vaskeanvisning:

Huen kan sagtens vaskes i maskinen ved 40 grader. HUSK at klikke kvasten af inden du vasker huen. Når huen er vasket og stadig er lidt våd strækker du den i facon og ryster den godt, så bliver den nemlig ikke krøllet. 

Jeg anbefaler at du ligger huen på et håndklæde og lader den ligge tørre. Altså helst ikke noget med at tørre den i tørretumbleren, selvom det er fristende. Men stoffet bliver med tiden falmet og elastikken i stoffet bliver slapt.

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling