Babyhue med kvast. grå med print. sort kvast

Babyhue med kvast. Kvasten er fremstillet af akryl og er sort.

Flere detaljer

Nyt produkt

200,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Fantastisk babyhue med kvast. Huen er stålgrå med det fineste blomsterprint i brune, koksgrå, bordeaux og creme nuancer.

På toppen af huen er monteret en sort naturtro akryl pelskvast. Kvasten sidder fast på en trykknap, så den er nem og klikke af og på ved vask. Huen er syet dobbeltlags og sidder godt til ved ørene.

Huen har en god rund pasform som slutter godt til hovedet hvis du vælger den rigtige størrelse. For at være sikker på at det er den helt rigtige størrelse du bestiller, skal du måle barnet lige over øjenbrynene og derefter trække 1,5 - 2 cm. fra. Så får du den perfekte størrelse som sidder godt til hovedet.

 92% oekotex bomuld

• 8% elasten.

Oeko-tex 100 certificeret.

Fås også med hvid pelskvast.

 Designet og syet i danmark af Petitflora.

Vaskeanvisning:

Huen kan sagtens vaskes i maskinen ved 40 grader. HUSK at klikke kvasten af inden du vasker huen da den ikke tåler vask. Når huen er vasket og stadig er lidt våd strækker du den i facon og ryster den godt - så bliver den nemlig ikke krøllet. 

Jeg anbefaler at du ligger huen på et håndklæde og lader den ligge tørre. Altså helst ikke noget med at tørre den i tørretumbleren - selvom det er fristende. Men stoffet bliver med tiden falmet og elastikken i stoffet bliver slapt.

Anja anbefaler

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling