×

Hue med pelskvast - grå

Mærke:
Petitflora
179,00 kr.
vælg str
Beskrivelse

Beskrivelse

Skøn hue med pelskvast til babyer og børn hvor bund farven er stål grå. Derudover er der det smukkeste blomsterprint i brune,koksgrå,bordeaux og creme nuancer. Farverne og blomsterne giver den bedste wauw effekt. Huen er syet i dobbeltlag og sidder godt til ved ørene, samtidig har den en god rund pasform.

Der er monteret en hvid pelskvast som er lavet i naturtro akryl på toppen af huen. Kvasten sidder fast på en trykknap, som gør det let at klikke den af og på huen, når den skal vaskes.

I samme print finder du beanie og leggings.

 92% oekotex bomuld.

 8% elasten.

oekotex-tex 100 certificeret.

 designet og syet i danmark af Petitflora.

Vaskeanvisning:

Inden du vasker huen skal du klikke pelskvasten af. Den tåler nemlig ikke vask, det er også sjældent at den bliver beskidt.

Huen kan sagtens vaskes i maskinen ved 40 grader. Når den er vasket og stadig er lidt våd strækker du den i facon og ryster den godt - så bliver den nemlig ikke krøllet. 

Jeg anbefaler at du ligger huen på et håndklæde og lader den ligge tørre. Altså helst ikke noget med at tørre den i tørretumbleren - selvom det er fristende. Men stoffet bliver med tiden falmet og elastikken i stoffet bliver slapt.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Petitflora

179,00 kr.
Hue til børn i en lækker mørk brun bomuld. Huen er enkel og klassisk og kan bruges sæson efter sæson.
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu