Baby hue med pels - koksgrå - Petitflora

Blød baby hue med pels i koksgrå øko-tex bomuld fra Petitflora.

Flere detaljer

Nyt produkt

200,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Blød og lækker baby hue med pels i 100% økotex bomuld, som kan bruges af både drenge og piger. Huen er lavet i glat små ribbet jersey, som er bomuld med lidt stræk i. Baby huen er derfor meget behagelig og fleksibel. Den kan sagtens bruges under barnets cykelhjelm hvis du klikker kvasten af.

Huen er dobbelt syet og har en god rund pasform og slutter godt til om hovedet og øre. Den fine pels er hvid med grå spidser og den er sat på med en trykknap så den er nem og få af ved vask. Og bedst af alt er den lavet af akryl, som ser meget naturtro ud. Dyrene har selv brug for deres pels så de ikke fryser. Pelskvasten tåler ikke vask, så husk og klikke den af inden du vasker huen.

95% økologisk bomuld.

5% lycra.

Økotex 100 certificeret.

Farve: koksgrå.

Pelskvasten må ikke maskinvaskes.

Vaskeanvisning

Du kan sagtens vaske baby huen i din vaskemaskine. Jeg anbefaler at du vasker den på 40 grader, og brug endelig kun vaskemiddel til farvet tøj. Altså ikke brug vaskemiddel der indeholder optisk hvidt, så bliver den flotte grå farve nemlig bleget.

Husk endelig at klikke kvasten af inden du kommer huen i maskinen. Når huen er vasket, og stadig er lidt våd, ryster du den lidt og lader den lufttørre.

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling