×

Karin hue med kvast - beige

Mærke:
Petitflora
179,00 kr.
vælg str
Beskrivelse
Beige babyhue med kvast 

Lækker blød babyhue med kvast og blomsterprint i rosa, hvid og bordeaux nuancer. En fin detalje der gør huen endnu mere sød er kvasten på toppen. Kvasten er hvid med små sorte spidser. Den sidder fast på en tryklås, og er nem og klikke af ved vask den tåler nemlig ikke vask.

Huen er syet dobbeltlags i blød Oekotex bomuld. Kvaliteten er let og lækker. Farven er smuk og klassisk og passer godt sammen med stort set alle farver. Der er nemlig 5 farve nuancer på denne hue, så det bliver ikke svært at sætte den til jakken eller flyverdragten.

For at være sikker på at det er den helt rigtige størrelse du bestiller skal du måle barnet lige over øjenbrynene og derefter trække 1,5 - 2 cm. fra. Så får du den perfekte størrelse som slutter godt til øre og hoved.

Find hele udvalget af huer her

• 92% bomuld

• 8% elasten.

• Oekotex 100 certificeret.

• kvasten må ikke vaskes.

• designet og syet i danmark af Petitflora.

Vaskeanvisning:

Huen kan sagtens vaskes i maskinen ved 40 grader. HUSK at klikke kvasten af inden du vasker huen. Når huen er vasket og stadig er lidt våd strækker du den i facon og ryster den godt, så bliver den nemlig ikke krøllet. 

Jeg anbefaler at du ligger huen på et håndklæde og lader den ligge tørre. Altså helst ikke noget med at tørre den i tørretumbleren, selvom det er fristende. Men stoffet bliver med tiden falmet og elastikken i stoffet bliver slapt.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Petitflora

179,00 kr.
Hue til børn i en lækker mørk brun bomuld. Huen er enkel og klassisk og kan bruges sæson efter sæson.
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu