×

Beige hue med kvast børn - sort

Mærke:
Petitflora
200,00 kr.
vælg str
Beskrivelse

Beskrivelse

Rigtig lækker hue med kvast til børn med blomsterprint i rosa, hvid og bordeaux nuancer. På toppen er der monteret en sort naturtro pelskvast som sidder fast på en trykknap. Kvasten er nem og klikke af ved vask, den tåler nemlig ikke vask.

Huen er fremstillet i dobbeltlag bomuld, og sidder godt til ved ørene og ned om ansigtet som den skal. Det er også en god hue når i skal ud og cykle, da den sagtens kan være under cykelhjelmen. Hvis huen skal bruges under cykelhjelmen, klikker du bare kvasten af.

Huen har en god rund pasform som slutter godt til hovedet hvis du vælger den rigtige størrelse. For at være sikker på at det er den helt rigtige størrelse du bestiller skal du måle barnet lige over øjenbrynene og derefter trække 1,5 - 2 cm. fra.

 92% oekotex bomuld.

 8% elasten.

oeko-tex 100 certificeret.

farve: beige, rosa, hvid og bordeaux.

 designet og syet i danmark af Petitflora.

Vaskeanvisning:

Huen kan sagtens vaskes i maskinen ved 40 grader. HUSK at klikke kvasten af inden du vasker huen. Når huen er vasket og stadig er lidt våd strækker du den i facon og ryster den godt - så bliver den nemlig ikke krøllet. 

Jeg anbefaler at du ligger huen på et håndklæde og lader den ligge tørre. Altså helst ikke noget med at tørre den i tørretumbleren - selvom det er fristende. Men stoffet bliver med tiden falmet og elastikken i stoffet bliver slapt.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Petitflora

200,00 kr.
Hue til børn i en lækker mørk brun bomuld. Huen er enkel og klassisk og kan bruges sæson efter sæson.
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu