×

Elisa hue med kvast - grå

Mærke:
Petitflora
179,00 kr.
vælg str
Beskrivelse
Babyhue med kvast - sort akryl kvast

Fantastisk babyhue med kvast. Huen er stålgrå med det fineste blomsterprint i brune, koksgrå, bordeaux og creme nuancer. Øverst er monteret en sort naturtro akryl pelskvast. Kvasten sidder fast på en trykknap, så den er nem og klikke af og på ved vask. Huen er syet dobbeltlags og sidder godt til ved ørene.

Huen har en god rund pasform som slutter godt til hovedet hvis du vælger den rigtige størrelse. For at være sikker på at det er den helt rigtige størrelse du bestiller, skal du måle barnet lige over øjenbrynene og derefter trække 1,5 - 2 cm. fra. Så får du den perfekte størrelse som sidder godt til hovedet.

• 92% bomuld

• 8% elasten.

• Oeko-tex 100 certificeret.

• Fås også med hvid pelskvast

• Designet og syet i danmark af Petitflora.

Vaskeanvisning:

Huen kan sagtens vaskes i maskinen ved 40 grader. HUSK at klikke kvasten af inden du vasker huen da den ikke tåler vask. Når huen er vasket og stadig er lidt våd strækker du den i facon og ryster den godt - så bliver den nemlig ikke krøllet. 

Jeg anbefaler at du ligger huen på et håndklæde og lader den ligge tørre. Altså helst ikke noget med at tørre den i tørretumbleren - selvom det er fristende. Men stoffet bliver med tiden falmet og elastikken i stoffet bliver slapt.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Petitflora

179,00 kr.
Hue til børn i en lækker mørk brun bomuld. Huen er enkel og klassisk og kan bruges sæson efter sæson.
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu