×

Hue med kvast børn - rosa

Mærke:
Petitflora
179,00 kr.
vælg str
Beskrivelse

Beskrivelse

Den skønne hue til børn er blød og lækker, og super sød med de små bier. Huen er lavet i en dæmpet rosa økologisk bomuld. De søde små bier er sorte.

Øverst på huen sidder den fine kvast. Kvasten er lavet af akryl, som ligner en ægte pels meget. Altså dyrene kan selv beholde deres pels. Kvasten sidder fast på en påsyet trykknap, som er nem at klikke af og på når huen skal vaskes, eller hvis barnet skal bruge den under cykelhjelmen.

Huen er dobbelt syet, hvilken gør den lun i de kolde måneder. Pasformen er god, den slutter godt til om barnets hoved, samtidig med at ørene holdes varme. Derudover er huen rigtig god under barnets cykelhjelm, det er vigtigt især i vinter månederne at barnet har en hue på under cykelhjelmen.

Har du købt vinterjakke og flyverdragt til din lille pige, vil denne hue næsten med sikkerhed passe til, da den rosa farve passer så fint til de fleste farver.

94% økologisk bomuld.

6% lycra.

 farve: rosa.

 husk at klikke kvasten af når du vasker huen.

Vaskeråd:

Du kan uden problemer vaske huen i maskinen ved 40 grader. For at bevare den flotte rosa farve er det vigtigt at du bruger vaskemiddel der er beregnet til farvet tøj.
Når huen har været en tur i vaskemaskinen og stadig er lidt fugtig, ryster du den godt og lader den lufttørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Petitflora

179,00 kr.
Hue til børn i en lækker mørk brun bomuld. Huen er enkel og klassisk og kan bruges sæson efter sæson.
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu