Brun hue med kvast

Hue til børn i en lækker mørk brun bomuld. Huen er enkel og klassisk og kan bruges sæson efter sæson.

Flere detaljer

Nyt produkt

200,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Den brune hue er en lækker blød og behagelig hue der er lavet i Oekotex bomuld. God pasform som slutter godt til ved barnets øre og hoved. Den er lavet i en lækker mørk chokolade brun bomuld med lidt stræk i. Det at der er lidt stræk i stoffet gør huen fleksibel og behagelig og have på.

Som en sød og fin detalje er der monteret en naturtro akryl kvast på toppen. Jeg bruger kun akryl kvaste til mine huer. For det første fordi dyrene selv har brug for deres pels. Vi skal ikke tage pelsen fra dyrene for at gøre en hue smart  med en kvast. Og for det andet, fordi man overhovedet ikke kan se at "pelsen" ikke er ægte.

Kvasten sidder fast på en påsyet trykknap og er derfor nem og klikke af når huen skal vaskes. Kvasten må nemlig ikke vaskes i vaskemaskinen.

• 92% oekotex bomuld.

 8% elasten.

Oekotex 100 certificeret.

Vaskes ved 40 grader.

Tørretumbling frarådes da elastikken i stoffet bliver "slapt". 

 Designet og syet i danmark af Petitflora.

Sådan bevarer du huens flotte farve

Den flotte chokolade brune farve huen er fremstillet i, er værd at bevare. Og det er faktisk ikke så svært, selvom du sagtens kan vaske den i maskinen. Hvis du vasker huen ved max 40 grader, og bruger vaskepulver der er beregnet til kulørt tøj er du godt på vej.
Hvis du samtidig undgår tørretumbleren og lader huen lufttørre, kan du ikke gøre mere for at bevare den flotte brune farve.

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling