×

Baby hue med kvast - koks grå

Mærke:
Petitflora
200,00 kr.
vælg str
Beskrivelse

Beskrivelse

Blød og lækker baby hue med pels i 100% økotex bomuld, som kan bruges af både drenge og piger. Huen er lavet i glat små ribbet jersey, som er bomuld med lidt stræk i. Baby huen er derfor meget behagelig og fleksibel. Den kan sagtens bruges under barnets cykelhjelm hvis du klikker kvasten af.

Huen er dobbelt syet og har en god rund pasform og slutter godt til om hovedet og øre. Den fine pels er hvid med grå spidser og den er sat på med en trykknap så den er nem og få af ved vask. Og bedst af alt er den lavet af akryl, som ser meget naturtro ud. Dyrene har selv brug for deres pels så de ikke fryser. Pelskvasten tåler ikke vask, så husk og klikke den af inden du vasker huen.

95% økologisk bomuld.

5% lycra.

Økotex 100 certificeret.

Farve: koksgrå.

Pelskvasten må ikke maskinvaskes.

Vaskeanvisning

Du kan sagtens vaske baby huen i din vaskemaskine. Jeg anbefaler at du vasker den på 40 grader, og brug endelig kun vaskemiddel til farvet tøj. Altså ikke brug vaskemiddel der indeholder optisk hvidt, så bliver den flotte grå farve nemlig bleget.

Husk endelig at klikke kvasten af inden du kommer huen i maskinen. Når huen er vasket, og stadig er lidt våd, ryster du den lidt og lader den lufttørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Petitflora

200,00 kr.
Hue til børn i en lækker mørk brun bomuld. Huen er enkel og klassisk og kan bruges sæson efter sæson.
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Petitflora

200,00 kr.
Hue til børn i en lækker mørk brun bomuld. Huen er enkel og klassisk og kan bruges sæson efter sæson.
Bows by stær suttekæde i farven navy blå. Gummiringen i den ene ende sættes fast rundt om sutten. Clipsen i den anden ende sættes fast i tøjet. Med en suttesnor har du styr på dit barns sut. Længden er 21.5 cm., loven...
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu