×

Hagesmække - creme

Mærke:
Petitflora
89,00 kr.
Beskrivelse
Creme hagesmæk med allover blomster

Blød hagesmække i dobbeltsyet bomuld. Forsidens bund farve er creme, med det fineste allover blomsterprint. Blomsterne er bitte små, i farverne creme, rosa, rød og sart grøn. Hagesmækken er designet så den går ned i en spids fortil, du kender det måske fra de populære bandana tørklæder. Er det koldt, varmer den barnets hals og bryst også. Den lukkes i nakken med en trykknap.

• 100% bomuld.

• Design: Bandana.

• Farver: Creme, rosa, rød, grøn.

• Lukkes i nakken med trykknap.

• Producent: Petitflora.

Du vasker uden problemer denne hagesmæk i maskinen på 40 grader. Efter vask strækker du den i facon og lader den lufttørre.

OBS: Når du skal åbne trykknappen i nakken, så gør det endelig forsigtigt. Ikke noget med at rykke knappen op, så rykker du højest sandsynlig stoffet omkring i stykker.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Petitflora

159,00 kr.
Shorts til de små piger i en flot sart grøn farve med mønster. Shortsene er lavet i blød bomuld med flere fine detaljer som elastikken ved lårene det giver shortsene en fin balloneffekt. Og den lille flæsekant i...
Petitflora

89,00 kr.
Smukt hårbånd i en sart grøn farve med et fint hvidt mønster. Hårbåndet er syet dobbelt og sidder pænt på hovedet hvor det bindes i en knude. Der er matchende SHORTS og HAGESMÆK til. ♥ Kvalitet: 100% bomuld. ♥ Vask:...
Petitflora

89,00 kr.
Rigtig fint hårbånd lavet i en blød bomuld og i et allover blomsterprint. Hårbåndet er dobbelt og bindes nemt og fint på hovedet med en knude. ♥ Kvalitet: 100% bomuld. ♥ Vask: 40 grader - Hængetørre. ♥ Tåler strygning. 
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu