×

Bandana hagesmæk - grøn

Mærke:
Petitflora
89,00 kr.
Beskrivelse
Bandana hagesmæk - Dobbeltlags bomuld

Praktisk og fin hagesmæk i bandana form, som går ned i en spids fortil. Derfor navnet bandana som du måske kender fra de populære bandana tørklæder. Hagesmækken er fremstillet i let blød dobbeltlags bomuld. Bund farven er støvet grøn som passer fint til de fleste farver. Som en ekstra detalje er der et smukt print med fugle omringet af en blomsterkrans i creme. Bandanaen lukkes i nakken med en hvid trykknap.

• 100% oekotex bomuld.

• Lukkes i nakken med trykknap.

• Farve: Grøn med smukke offhvide fugle.

• Producent: Petitflora.

OBS: For at undgå at knappen løsner sig fra stoffet skal du åbne den med forsigtighed.

Vaskeråd

Du kan uden problemer vaske hagesmækken i din maskine, endda på 60 grader. Husk kun at bruge vaskepulver til kulørt tøj, så bevare du farverne længere. Efter vask ryster du den i facon, og lader den lufttørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Petitflora

89,00 kr.
Smukt hårbånd i en sart grøn farve med et fint hvidt mønster. Hårbåndet er syet dobbelt og sidder pænt på hovedet hvor det bindes i en knude. Der er matchende SHORTS og HAGESMÆK til. ♥ Kvalitet: 100% bomuld. ♥ Vask:...
Petitflora

89,00 kr.
Rigtig fint hårbånd lavet i en blød bomuld og i et allover blomsterprint. Hårbåndet er dobbelt og bindes nemt og fint på hovedet med en knude. ♥ Kvalitet: 100% bomuld. ♥ Vask: 40 grader - Hængetørre. ♥ Tåler strygning. 
Petitflora

159,00 kr.
Shorts til de små piger i en flot sart grøn farve med mønster. Shortsene er lavet i blød bomuld med flere fine detaljer som elastikken ved lårene det giver shortsene en fin balloneffekt. Og den lille flæsekant i...
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu