×

Pyntekrave - blågrå

Mærke:
Petitflora
79,00 kr.
Beskrivelse
Pyntekrave - Blågrå bomuld 

Sød pyntekrave til den lille babypige. Hæklet med et smukt hulmønster i 100% oekotex bomuld. Bomuld er blødt og behageligt mod den lidt sarte babyhud. Farven er en flot blågrå. Pyntekraven er rund, og lukkes i nakken med en lille træknap. God til at opsuge savl som er naturligt for det lille barn ved tandfrembrud. Og så pynter den noget så fint til barnets outfit.

• 100% oekotex bomuld.

• Farve: Blågrå.

• Størrelse: Onesize.

• Mål: Hals omkreds: Ca. 37 - 38 cm. - Længde: ca. 5 cm.

• Producent: Petitflora.

Vask

Da pyntekraven er fremstillet i bomuldsgarn kan den uden problemer vaskes i vaskemaskinen. Den tåler vask ved 60 grader. Brug vaskepulver til farvet tøj. Tåler tørretumbler, men vil krybe let, og farven vil falme med tiden. God ide`at lade den lufttørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Petitflora

89,00 kr.
Rigtig fint hårbånd lavet i en blød bomuld og i et allover blomsterprint. Hårbåndet er dobbelt og bindes nemt og fint på hovedet med en knude. ♥ Kvalitet: 100% bomuld. ♥ Vask: 40 grader - Hængetørre. ♥ Tåler strygning. 
Petitflora

159,00 kr.
Shorts til de små piger i en flot sart grøn farve med mønster. Shortsene er lavet i blød bomuld med flere fine detaljer som elastikken ved lårene det giver shortsene en fin balloneffekt. Og den lille flæsekant i...
Petitflora

89,00 kr.
Smukt hårbånd i en sart grøn farve med et fint hvidt mønster. Hårbåndet er syet dobbelt og sidder pænt på hovedet hvor det bindes i en knude. Der er matchende SHORTS og HAGESMÆK til. ♥ Kvalitet: 100% bomuld. ♥ Vask:...
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu