FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dine spørgsmål når du handler hos Petitflora.dk

Her kan du finde svar på en række ofte stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder svar på det du er i tvivl om, er du meget velkommen til at sende mig en mail med dit spørgsmål. Send mailen til info@petitflora.dk. Du er også meget velkommen til, at kontakte mig på tlf. eller sms 31 37 02 54.

Bestilling:

Du finder den vare du vil bestille og ligger den i vare kurven. Derefter klikker du på "Gå til kasse". Du kan vælge om du vil betale som gæst, du kan også oprette en konto, så er alle oplysninger gemt, hvis du vil handle hos os en anden gang. Herefter vælger du hvilken "Leveringsmetode" du vil anvende - Du kan vælge selv og hente dine varer hos os på Niels Bohrs Vej 16, Taulov 7000 Fredericia. Henter du selv dine varer koster det selvfølgelig ingenting. Du kan også vælge at få dine varer sendt lige til din dør, alle pakker sendes herfra med Postdanmark, prisen for at få sendt dine varer er 39 kr uanset ordrens størrelse. Handler du for mere end 399 kr, betaler vi for forsendelsen. Det sidste du skal gøre er, at vælge "Betalingsmetode", du kan vælge og overføre pengene for varene via Bankoverførelse til konto 7040  0000381185. Eller du kan vælge og betale med kreditkort. Vi modtager Visa - Visa Electron - MasterCard - Maestro. Vi tager ikke noget gebyr for vare der er betalt med kreditkort.

Hvilken størrelser laves jeres tøj i?

Petitflora`s børnetøj laves i størrelse 0 - 6 år - 62 - 116.

Hvordan kan jeg være sikker på at, du har modtaget min ordre?

Når du har afsluttet din bestilling, modtager du kort efter en ordrebekræftelse på den mailadresse, du har oplyst ved bestillingen. Modtager du ikke en ordrebekræftelse kort efter, kan det skyldes at ordren ikke er gennemført, eller at mail adressen du har oplyst er forkert. Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis det er tilfældet, og jeg hjælper dig igennem bestillingen.

Levering:

Dine varer bliver sendt herfra ca. 1-3 hverdage efter bestilling, for de varer der er syet op og er på lager. Bestillingsvarer er der lidt længere leveringstid på, ca. 7-10 hverdage. Det står under hver varer, hvor lang leveringstiden er. Alle bestillinger bliver sendt herfra med Postdanmark eller med GLS.

Betaling med gavekort:

Hvis du har et gavekort du vil betale med i shoppen, har du modtaget en kode på mail som du skal bruge ved betaling. På betalingssiden er der en rubrik hvor der står "Rabatkuponer", der indtaster du koden som du har fået, og det beløb gavekortet lyder på, bliver automatisk trukket fra din betaling. 

Kan jeg fortryde / retunere mit køb:

Ja det kan du, medmindre det er tøj der er syet specielt til dig - Altså specielle mål, så kan du ikke fortryde dit køb hvis jeg er gået igang med at sy det. Men er det ikke special syet varer har du ALTID 14 dages fortrydelses og returret. Det gælder fra den dag du har modtaget varen. Og varen skal fremstå i samme stand, som du modtog den i. Er varen brugt og derefter sendt retur, og bære den præg af at, den har været brugt tages den selvfølgelig ikke retur.  

I forbindelse med returneringer, bedes du udfylde følgende returseddel, så vi har de nødvendige informationer til at kunne behandle returneringen.

Er det sikkert at bruge mit kreditkort hos Petitflora.dk?

Ja, det er helt sikkert og handle hos Petitflora med dit kreditkort.Betalingen med kreditkort foregår via en sikker side. Al kommunikation mellem betalingssystemet (Quickpay) og kortindehaveren sker gennem en krypteret forbindelse. Petitflora eller andre uvedkommende har ikke mulighed for at se dine data.  


Rul til toppen