Historien om Petitflora.dk

Hvorfor lige børnetøj...

Fordi jeg simpelthen ikke kunne lade være. Det er jo ikke fordi der ikke findes en masse skønt børnetøj og interiør til børneværelset på markedet. Jeg havde og har stadig bare så mange ideer til børnetøj og så var der jo ikke andet og gøre end selv at gå i gang med at designe og sy lige netop det jeg havde i mine tanker.

Petitflora er en online netbutik med et lækkert udvalg af baby og børnetøj og tilbehør til børn i alderen 0-6 år. Ideen til Petitflora startede for mange år siden, men det var først i 2014 at, ideen og netbutikken rigtig startede.

Brandet Petitflora er mit eget mærke af lækker kvalitets baby og børnetøj og interiør til børneværelset. Jeg har hele tiden haft i tankerne, at mit brand skulle være top lækkert børnetøj som alle skulle have mulighed for, at købe uden at blive ruineret. Men selvom priserne holdes på et fornuftigt niveau, kommer kvaliteten dog altid i første række. Kun de bedste metervarer helst økotex og økologisk bomuld og jersey stof af højeste kvalitet bruges til fremstilling af tøjet. Alt tøjet hos Petitflora syes på min egen lille systue her i Danmark ♥ Vi har en stor garage på ca. 80 kvadratmeter og de ca. 40 kvadratmeter er mine ♥ det er der Petitflora holder til, der har jeg systue og lager.

Rummet er lavet som vores hus - højt til loftet, stuk og et fint gulv og lysekrone i loftet. Jeg går meget op i indretning og har altid gjort det så det betyder rigtig meget for mig at det er rart og lækkert også når jeg er på arbejde. 

Mærker hos Petitflora.dk

Derudover har jeg nogle nøje udvalgte kendte Danske mærker i shoppen. Du finder Minipop , Baby Space , Bow`s by Stær, Milk & co, Lòurs Noir,, By lille vilde og fuzzies og Pom Pom hjemmesko til børn. Alt sammen kvalitets tøj som passer perfekt sammen med mit egen design. Jeg går meget op i at finde de mest skånsomme og naturlige produkter til børnene, derfor skal tøjet også helst være lavet af økologiske metervarer.

Hudpleje

Hudpleje produkterne fra Baby Space og Milk & co som jeg også har med i sortimentet er også kun lavet af rene naturlige ingredienser. Serien fra Baby Space er også økologisk ♥ 

Hvordan skiller Petitflora sig ud i forhold til andre børnetøjsmærker:

Det gør det ved at man ikke finder mit børnetøj i butikker, men kun her i min netbutik. Tøjet bliver ikke "masseproduceret" ( ikke at der er noget galt med masseproduktion  ), men er du på udkig efter tøj til dit barn som alle andre ikke har, er det en fordel. Og det finder du hos Petitflora.dk

Stilen og designet er unikt, designet er sødt og romantisk lige præcis som det skal være til børn. Fine metervarer med det smukkeste print af små yndige blomster, dæmpede farver og mange søde detaljer. Du finder dog også lidt "råt" i kollektionen, men stadigvæk så det kan kaldes sødt og romantisk. Alt tøjet i de forskellige kollektioner, kan mixes på kryds og tværs.

Hjertelig velkommen i Petitflora`s univers af skønt børnetøj og tilbehør, hos os kan du i ro og mag handle lige når det passer dig. Netbutikken har åbent døgnet rundt. Har du brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte mig via:

Rigtig god fornøjelse rundt i butikken ♥

Mange Hilsner

Anja Elneff - Ejer og designer

Niels Bohrs Vej 16, Taulov

7000 Fredericia

Email: info@petitflora.dk

Cvr: 29648069

Tlf. eller Sms: 31370254

 

Petitflora er stiftet i 2014 af Anja Elneff. Mor til Frederik fra 2002 og Alexander fra 2005

Presse:

Petitflora låner gerne tøj og tilbehør ud til magasiner eller andet . For udlån af tøj kontakt info@petitflora.dk

 


Rul til toppen

Få rabat når du tilmelder dig