Black Friday 2020 hos Petitflora.dk

Sidste år hoppede jeg med på Black Friday bølgen. Det var en stor succes. Derfor har jeg også valgt og "gå i sort" i år igen den 27 november når Black Friday brager derud af.Det bliver en fest dag med en masse vilde tilbud og rabatter. Vilde tilbud på de populære styles af Petitfloras babytøj og børnetøj.

Sidste år tyvstartede jeg lidt så de vilde tilbud og rabatter var klar lidt før. Så tilmeld dig endelig mit Nyhedsbrev så får du besked som en af de første.

På Black Friday kan der være lidt længere leverings tid på din bestilling, da jeg oftes først syr tøjet efter du har bestilt det. Jeg tager forbehold for udsolgte varer , prisfejl og lagerfejl på denne dag.

Black Friday anses som den aller største " Årets største shopping dag " hele verden over. Denne dag er vist kommet for at blive.Black Friday stammer fra USA hvor amerikanerne og resten af verdenen virkelig har taget traditionen til sig. 

                          

Tyvstart dine Julegave indkøb på Black Friday

Black Friday er jo den perfekte dag til at få købt nogle af julegaverne. Du kan være heldig at finde lige det du er på udkig efter. Selvom du køber julegaver fra nogle af de vanvittige gode tilbud du finder hos Petitflora på Black Friday den 27 november, så kan de byttes til og med den 20 januar 2021.

Hvis du vil have byttemærke på noget af det du køber til Black Friday så skal du bare skrive at det er en gave i kommentarfeltet der hvor du betaler - så sætter jeg et byttemærke.

Find de bedste Black Friday tilbud

Jeg lover dig at jeg finder en masse fine og lækre varer frem til Black Friday. Hos Petitflora skal du have de bedste tilbud denne dag.

Som du måske ved, designer og syr jeg alt tøjet fra Petitflora. Og noget af det der er helt vild populær hver sæson er LEGGINGS og NEDERDELE og jeg lover dig at nogle af dem også kommer med Fredag den 27 november 2020 når vi rigtig gir den gas og fejre Black Friday! 

Huerne fra Petitflora er også rigtig populære - især dem med kvast. Kvasten er nemlig ikke lavet af ægte pels, men af naturtro akryl. Et pænt udvalg af huerne vil du også kunne finde til Black Friday.

Derudover finder du en masse lækkert økologisk babytøj og børnetøj til fuldstændig vanvittige priser.

Lige nu finder du også noget lækkert til dit barn på mit UDSALG

Ses vi Fredag den 27 november hos Petitflora?

Jeg håber du har lyst til at kigge forbi shoppen på Black Friday ♥ Jeg ved fra sidste år at det bliver en travl dag. Så hvis du har nogle spørgsmål så send gerne en SMS til mig

31 37 02 54 så hjælper jeg dig fluks.

Jeg glæder mig til vi ses online den 27 november 2020.

Kh Anja


No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling