Sitemap for Petitflora.dk

Herunder finder du et sitemap over de forskellige kategorier som du finder på shoppen.Det gør det nemmere for dig at finde lige det du søger i min webshop. Siderne jeg har samlet handler alle om babytøj, børnetøj og tilbehør til børn.

Mærker:

Bows by stær:

> Bows by stær butterfly finder du et fint udvalg af hos Petitflora i flere forskellige farver. Klæd din dreng på til festen med en fin butterfly.

> Bows by stær dåbsbånd i flotte farver. Køb dåbsbåndet og få en matchende sløjfe med. Klæd din baby smukt på, på barnets store dag.

> Bows by stær hårbøjler finder du et stort udvalg af både hårbøjler med sløjfer samt den sidste nye trend indenfor hårmoden, hårbøjler med stof.

> Bows by stær hårsløjfer - i mange forskellige farver. Alle hårsløjferne fra Bows by stær sidder på et krokodillenæb - et spænde uden "tænder". God til alt slags hår. 

> Bows by stær hårspænder -  fås med små fine roser lavet i økotex grosgrain. Og hårspænder som holdes sammen med en glimmer knude i sølv.

> Bows by stær hårbånd - er smukke som de er. Du kan også sætte en af hårsløjferne på hårbåndet så giver det et helt andet festligt udtryk. 

> Bows by stær huer - er super lækre. Det er huer der er lavet i akryl og uld. En lækker blød hue der holder farve og facon.

> Bows by stær suttekæder - er ikke til at undvære. Suttekæden holder styr på din babys sut. Fås med sløjfe til pigerne og uden sløjfe til drengene.

Condor:

Cotton & sweets:

Fuzzies:

> Fuzzies - er kendt herhjemme for deres hjemmesko til babyer og børn. Hos Petitflora finder du de populære babyfutter som med sikkerhed holder fusserne varme. 

Meraki mini:

> Meraki mini - er økologiske plejeprodukter til børn. Du finder en babyolie , hårshampoo, badesæbe, hårbørste , bodylotion samt det lækreste badehåndklæde.

Minipop:

> Minipop babytøj - er babytøj hvor der er tænkt over alt. Den gode kvalitet som babytøj og børnetøj helst skal laves af. Minipop har økotex certificeringen.

> Minipop hårpynt - hårsløjfer og hårbøjlerne er lavet i den bedste kvalitet. Hårsløjfer i et væld af farver. Enhver lille pige vil elske hårpynten fra Minipop.

> Minipop strømper - er lækre bløde strømper til børn lavet i bambus. Bambus strømperne er sved absorberende samtidig er der ingen irriterende syninger.

My mini label: 

> My mini label - er plakater og posters til børneværelset. Det specielle ved plakaterne er, at det er hånd tegnet streg tegninger. Poetiske illustrationer. 

Petitflora:

> Petitflora babyhjelm - er en populær hjelm til børn. Babyhjelmen er håndstrikket i en lækker blød baby merinould. I toppen er der monteret en flot akryl pelskvast.

> Petitflora bluser - er ikke til at undvære. De er syet i skønne jersey metervarer og fås med eller uden flæser. Der er bluser med flæser ved halsen eller på ærmet.

> Petitflora bodystocking - er bodystockinger i bløde kvaliteter samt fine detaljer. Du finder f.eks. bodyerne med flæser som er designet til de yndige piger.

> Petitflora bukser og leggings - er leggings til drenge og piger. Til pigerne er der ensfarvet og nogle med smukke blomsterprint. Til drengene er det lidt mere råt.

> Petitflora savlesmæk - er til dig der er på udkig efter en savlesmæk til din baby som ingen andre børn har. Hagesmække i flotte og lækre kvaliteter.

> Petitflora hårbånd - hårbånd er et must have hvis du har en pige der elsker at være med på moden. Hårbåndene er lavet i bomuldsstof med lidt stræk i.

> Petitflora huer - er bløde, behagelige og smarte. Huer i blød bomuld og babyhjelme der er håndstrikket i baby merinould. Alle huer fås med eller uden pelskvast.

> Petitflora kjoler - er søde kjoler til børn med fine detaljer. Du finder kjoler til både baby og de lidt større børn.

> Petitflora nederdele - er så fine og yndige. De fleste Petitflora nederdele er lavet i bomuldsstof med smukke print af f.eks. blomster.

> Petitflora shorts og bloomers - er meget populære. De bruges flittigt af pigerne både sommer og vinter. Om vinteren med et par strømpebukser under.

> Petitflora tæpper og puder - er perfekte til barnevognen eller babysengen. Puderne er små miniature stjernepuder. Tæpperne er håndstrikket i øko bomuld.

Kategorier:

> Pigetøj - finder du et bredt udvalg af hos Petitflora. Alt lige fra yndige bodyer, strømper, strømpebukser, nederdele, bluser med flæser og meget mere.

> Drengetøj - af tøj til drengene kan du finde bluser, strømper, huer, shorts, leggings m.m. Alt sammen er lavet i smarte print og farver i den lidt rå stil.

> Accessories - har jeg et stort udvalg af. Masser af hårbånd, hårsløjfer, hårbøjler, dåbsbånd og meget mere fra bl.a. Bows by stær og Minipop.

> Babyhjelme - er ganske enkelt ikke til at undvære til babyer så derfor har jeg selvfølgelig også et fint udvalg af håndstrikket babyhjelme i uld.  

> Babyfutter - er en nødvendighed når man har små børn. Jeg forhandler babyfutterne fra Fuzzies, de er foret med en dejlig blød fleece. Ingen kolde fusser mere. 

> Bluser - til både piger og drenge. Til pigerne er det bluser med flæser ved halsen eller ved ærmene der hitter. Drenge bluser med seje print er et hit.

> Bodystocking - med flæser til pigerne. Bodyerne er lavet i blød bomuld. Flere fine detaljer. Bodystockinger er et must have til babyer og børn. 

> Huer til børn - har jeg et stort udvalg af. Bl.a. de fine huer fra Bows by stær med 1 eller 2 kvaste. Samt huerne fra Petitflora som er med eller uden pelskvast.

> Kjoler - er med eller uden print. Kjolerne fås i bomuld og i bomuld med stræk i samt fine detaljer. Kjolerne er fine med et par strømpebukser eller leggings under.

> Leggings - er populære til børn. De er behagelige uden der er noget der strammer. Det er nemt når regntøjet eller flyverdragten skal på.

> Nederdele - i flotte farver og print. De er et hit hos pigerne uanset alder. Dejlig lette med bare ben om sommeren. Behagelige over et par strømpebukser.

> Savlesmække - er en nødvendighed når du har børn. Til babyerne der savler meget for at undgå at tøjet er vådt hele tiden.

> Strømper / strømpebukser - kan du selvfølgelig også købe her. Strømper med bambus fås helt fra str. 15 til 36. Samt flotte strømpebukser med hulmønster. 

> Shorts / bloomers - er alt for fine. Er du i tvivl om forskellen på shorts og bloomers? Shorts er uden elastik ved benet og bloomers er med elastik.

Hårbånd - pifter ethvert outfit op. Du finder et stort udvalg af ensfarvet hårbånd samt hårbånd med print som matcher tøjet fra Petitflora.

> Suttekæder - fås med eller uden pynt. Se det store udvalg af suttekæder fra Bows by stær og de håndsyet suttekæder fra Petitflora.

> Plakater - som kan hænge som de er på væggen. Du kan også sætte dem i en ramme og udtrykket bliver straks et helt andet.

> Nyheder - er kategorien hvor du finder alt det nyeste indenfor babytøj, børnetøj, tilbehør og interiør til børneværelset.

> Gode tilbud - finder du altid lidt af hos Petitflora. Nogle gange går det stærkt når jeg sætter varer ned så du skal være hurtig hvis du har udset dig noget.

> Blog - det er her jeg giver dig gode fif og tips om produkterne. Du kan også læse om nyhederne her.

> Gavekort - vil du give en gave fra Petitflora? men er du i tvivl om hvad du skal give er et gavekort til shoppen altid en god ide.

  


No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling