Sitemap for Petitflora

På denne side finder du et sitemap over de forskellige kategorier af babytøj, børnetøj, dametøj og tilbehør til børn og voksne som du finder på shoppen.Det gør det nemmere for dig at finde lige det du søger i min webshop. Siderne jeg har samlet handler alle om babytøj, børnetøj, dametøj og tilbehør til børn.

Hos Petitflora finder du et stort udvalg af unikt håndsyet tøj til børn og kvinder

Petitflora er mit eget brand af babytøj og børnetøj. Det er børnetøj i lækre designs, farver og materialer. Det er tøj til børnene som du ikke finder andre steder, da jeg selv syr tøjet og kun forhandler det her på shoppen.

Jeg håber du kan lide mit design og at du har lyst til at kigge lidt nærmere på det.


Udover mit eget brand finder du også lidt andre lækre mærker

Bow`s by stær

Bow`s by Stær er enkelt og stilrent hårpynt til børn i nedtonet farver men stadig med lidt rå elegance. Brandet blev startet tilbage i 2014 af Camilla S. Stær. Camilla var egentlig uddannet materialist, men da hun fik sit første barn manglede hun kvalitets hårpynt på markedet. Hvad gør man så! Man gør som Camilla og starter sit eget firma med hårpynt til børn. Så er man nemlig sikker på at ens barn får lige nøjagtig den hårspænde eller suttesnor som man gerne vil have. 

Noget af det Bow`s by Stær var kendt for i sin spæde start var dåbsbåndene. Dåbsbånd der er lavet i Øko-Tex grograinbånd i lækre nedtonet farver. Og som noget nyt skulle dåbsbåndet peppes lidt op. Det blev det med en af de populære hårsløjfer som Camilla også havde taget med i hendes sortiment. Pludselig kunne barnets dåbs outfit blive eksklusivt og smukt. 

I dag er Bow`s by Stær meget mere end hårpynt til børn. By Stær er også kommet til. By Stær henvender sig til kvinder som elsker lækkert hårpynt og tilbehør. Til kvinderne har By Stær virkelig lavet nogle flotte accessories.

Du finder et fint udvalg af scrunchies som holder i selv det fineste hår. Og så er de lavet i de smukkeste farver. Nepal armbåndene skal du også lige se, de er ikke bare utrolig smukke, de støtter også et godt formål. Det er nepalske kvinder der knytter armbåndene perle for perle. Indtægten de får ind bruger de til at sende deres børn i skole. Det er da et projekt der er værd at støtte.

Cóndor

Strømperne og strømpebukserne fra spanske Cóndor var der ingen tvivl om, at jeg skulle have med i sortimentet. Hvis du spørger mig er det verdens bedste strømper til børn. For det første laves strømperne og strømpebukserne i en rigtig god og holdbar kvalitet. Derudover lægges der stor vægt på komfort og bevægelsesfrihed fra Cóndors side.

Farverne var også noget af det jeg faldt for. Blide nedtonet farver som passer perfekt ind sammen med Petitflora design. Og så designet på deres strømper. Fine knæstrømper med hulmønster, som passer perfekt under en nederdel eller et par bloomers. Almindelige ankelstrømper som bare er bløde og behagelige.

Strømpebukserne fra Cóndor findes også med hulmønster i flere farver. Så er der uldstrømpebukserne som er lavet i en lækker blød ribkvalitet.

Fuzzies

Fuzzies er dansk designet hjemmesko til børn når de er bedst. Hos Petitflora finder du deres fine bløde babyfutter. De er lavet med foer af blød fleece som sikre at barnets fødder holdes varme. De er med skridsikker bund, så barnet ikke glider rundt på gulvet. Derudover er de med regulære snørrebånd så futterne bliver siddende hvor de skal.

Petitflora:

> Petitflora babyhjelm - Er en populær hjelm til børn. Babyhjelmen er håndstrikket i en lækker blød baby merinould. I toppen er der monteret en flot akryl pelskvast.

> Petitflora bluser - Er ikke til at undvære. De er syet i skønne jersey metervarer og fås med eller uden flæser. Der er bluser med flæser ved halsen eller på ærmet.

> Petitflora bodystocking - Bodystockinger i bløde kvaliteter samt fine detaljer. Du finder f.eks. bodyerne med flæser som er designet til de yndige piger.

> Petitflora bukser og leggings - Leggings til drenge og piger. Til pigerne er der ensfarvet og nogle med smukke blomsterprint. Til drengene er det lidt mere råt.

> Petitflora savlesmæk - Er til dig der er på udkig efter en savlesmæk til din baby som ingen andre børn har. Hagesmække i flotte og lækre kvaliteter.

> Petitflora hårbånd - Hårbånd er et must have hvis du har en pige der elsker at være med på moden. Hårbåndene er lavet i bomuldsstof med lidt stræk i.

> Petitflora huer - Er bløde, behagelige og smarte. Huer i blød bomuld og babyhjelme der er håndstrikket i baby merinould. Alle huer fås med eller uden pelskvast.

>  Petitflora kjoler - Søde kjoler til børn med fine detaljer. Du finder kjoler til både baby og de lidt større børn.

> Petitflora nederdele - Er så fine og yndige. De fleste Petitflora nederdele er lavet i bomuldsstof med smukke print af f.eks. blomster.

> Petitflora shorts og bloomers - Er meget populære. De bruges flittigt af pigerne både sommer og vinter. Om vinteren med et par strømpebukser under.

> Petitflora nederdele til kvinder - Her finder du de fineste nederdele til kvinder lavet i samme print som nederdelene til børn - Mor og Barn match.

Kategorier:

> Kvinder - Her finder du fine nederdele i samme print som du også finder til børn, hårelastikker, hårbøjler, armbånd og hårspænder til kvinder.

> Børn - Her i denne kategori finder du alt til børn. Tøj, strømper, strømpebukser, bluser, huer samt alt det fine tilbehør som er uundværlig til de små.

> Pigetøj - finder du et bredt udvalg af hos Petitflora. Alt lige fra yndige bodyer, strømper, strømpebukser, nederdele, bluser med flæser og meget mere.

> Drengetøj - af tøj til drengene kan du finde bluser, strømper, huer, shorts, leggings m.m. Alt sammen er lavet i smarte print og farver i den lidt rå stil.

> Accessories - har jeg et stort udvalg af. Masser af hårbånd, hårsløjfer, hårbøjler, dåbsbånd, hårelastikker og meget mere fra bl.a. Bow` s by stær og Petitflora. 

> Tilbehør - Her finder du en masse fint tilbehør til børn og voksne. Dåbsbånd , scrunchies, suttesnore, armbånd og meget mere.

> Nyheder - er kategorien hvor du finder alt det nyeste babytøj, børnetøj og tilbehør som jeg syr + alle de andre lækkerier jeg får hjem.

> Udsalg - finder du altid lidt af hos Petitflora. Nogle gange går det stærkt når jeg sætter varer ned så du skal være hurtig hvis du har udset dig noget.

> Blog - det er her jeg giver dig gode fif og tips om produkterne. Du kan også læse om nyhederne her.

> Gavekort - Vil du give en gave fra Petitflora? Men er du i tvivl om hvad du skal give? Så er et gavekort til shoppen altid en god ide.

                          


No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling