Få 15% rabat på tvillingekøb

TVILLINGERABATTEN KAN IKKE BRUGES PÅ UDSALGSVARER EJ HELLER KOMBINERES MED ANDRE RABATTER

At have tvillinger kan indimellem være en dyr post når der skal købes tøj og tilbehør til de kære børn. Det falder jo næsten altid sammen med at det meste tøj skal købes på samme tid. Børn vokser jo nogle gange hurtigt og så er det nødvendigt med noget nyt tøj og tilbehør til garderoben. Det kan være noget af et "indhug" på kontoen når der hver gang skal købes 2 af hvert stykke tøj eller sko.

Men det må også være en fornøjelse at have tvillinger, til trods for det hårde arbejde der er i at have 2 små børn. Børnene må have så meget glæde af hinanden både som små men også når de bliver ældre og voksne.

Petitflora vil gerne støtte op om familierne med tvillinger og derfor tilbyder vi rabat på tvillingekøb hvis du køber 2 stykker i samme størrelse eller flere af det samme stykke tøj. Tvillinge rabatten gælder på alle varer i shoppen dog ikke i forvejen nedsatte varer.

For at få 15% rabat på dit køb skal du bruge koden  Tvillinger ved check out på betalingssiden. Hvis du har nogle spørgsmål angående Tvillingerabatten eller andre spørgsmål i forbindelse med vare i shoppen er du meget velkommen til at sende en mail til mig : info@petitflora.dk - eller ringe eller sende en sms på tlf. :

31 37 02 54 så hjælper jeg dig gerne.

Velkommen i Tvillinge klubben hos Petitflora.

          


Rul til toppen