Guides - Hvis du har brug for hjælp

Herunder finder du lidt guides og hjælp til spørgsmål du måske kunne have i forbindelse med køb af tøj og sko til dine børn. Det kan måske være spørgsmål som vaskeanvisninger, hvilke materialer tøjet er lavet i eller hjælp til at vælge den rigtige størrelse til barnets sko.

Og hvad er økotex bomuld og økologisk børnetøj egentlig. Alt det og meget mere kan du finde svar på herunder.

Vi vil jo alle vores bedste for at vores børn får det bedste af det bedste når det gælder børnetøj, tilbehør og hudpleje produkter ♥

Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her er du altid velkommen til at sende en mail til info@petitflora.dk

Det rigtige fodtøj til børn...

Hjemmesko er uundværlige til børn. især når de går i vuggestue og børnehave fordi gulvene tit er kolde og våde der. Og hvis man først fryser fødderne er det svært og få varmen i kroppen. Jeg har aldrig gået på kompromis med fodtøj til mine drenge - der har jeg tænkt at der skulle ikke spares så hellere spare andre steder. Skindfutterne fra Pom Pom til drenge og piger synes jeg lever op til kravet om gode hjemmesko.

Skindfutterne fra Pom Pom kan med fordel bruges af børnene hele året. Hjemmeskoen er foret med skind indvendig hvilket gør at de små fødder kan ånde - Altså barnets fødder bliver ikke klamme og våde af sved. Skoens sål er lavet af gummi og har små gummi dupper på også, de gør at skoen er skridsikker så barnet ikke glider og falder f.eks under leg. Skoen er nem og få af og på for barnet da den lukkes med en bred velcro rem.

Det kan indimellem give en lidt sved på panden når vi skal bestille sko til børnene på nettet, men fortvivl ikke det kan sagtens lykkedes med succes du skal bare sørge for at få målt barnets fødder ordentligt inden.  

Hvordan måler jeg mit barns fødder? 

Barnet skal stå op ad en mur - Så kan du enten ligge et stykke blank papir under barnets fod og tegne en lille streg ved hælen og en streg ved den længste tå.Du kan også bare lade barnet stå med hælen helt ind til muren og så læg en lineal eller målebånd fra hælen og se så hvor mange cm. der er fra hæl og til den længste tå.

HUSK - Du skal måle begge fødder på barnet da der godt kan være forskel på størrelsen af fødderne.

Når du har målt fødderne skal du huske og lægge vokse tillæg til - Ved de helt små børn skal du regne med et vokse tillæg på ca. 1,2 cm ikke mere for så kan de komme til at snuble i skoen. Ved de større børn skal vokse tillægget være ca. 1,5 cm. Nu er du klar til at bestille dit barns sko - KLIK her og se de indvendige mål.

Kan børnesko gå i arv?

Jeg vil sige NEJ - Selvfølgelig hvis skoene kun har været brugt et par gange er problemet ikke så stort. Men er det et par sko barnet har brugt meget kan de ikke gå i arv til lille søster eller bror. Grunden til at de ikke kan det er fordi at skoen former sig efter de fødder som har brugt skoene først og børns fødder er forskellige. Så hvis skoen går i arv når de er brugte vil den ikke kunne give den rette pasform ved de næste hold fødder der skal bruge dem.

 


Rul til toppen

Få rabat når du tilmelder dig