Petitflora - Feodora body med flæse - taupe

Den fineste body med flæser til børn i farven taupe.

Flere detaljer

Nyt produkt

289,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Skøn flæse bodystocking til de mindste piger. Den er produceret i ØKO-tex bomuld i den flotteste taupe farve.

Modellen på bodyen er rummelig og derfor perfekt på de varme sommer dage, hvor solen skinner dagen lang og forkæler os med sin varme. Når solen varmer har den lille pige den på med bare ben og arme.

Bodyen med flæser er også vældig god på kølige dage om efteråret, og på de kolde vinter dage. Når kulden bider giver du barnet et par strømpebukser eller leggings under. Og den er så rummelig at der er god plads til en bluse under. Flæsen på romperen fylder heller ikke mere end barnet sagtens kan have en fin strik cardigan over.

Modellen er uden ærmer. Forstykket er “skåret” over og med et lille rynk, som en af de fine detaljer. En af de andre fine detaljer er den søde flæse. Flæsen sidder ved ærm gabet og går ned på forstykket hvor rynket begynder og fortsætter om på bagsiden også. 

I nakken er der stolpe åbning så romperen er nem at få over barnets hoved, stolpen lukkes med en lille træknappe. Ved benet er der en lille elastikkant som giver en fin lille poseeffekt. Forneden er der 2 små sølv trykknapper så det er nemt når bleen skal skiftes.

Dit barn vil elske denne body med flæser.

100% ØKO-Tex bomuld.

fås også i rosa og brun.

designet og syet i Dk.

Vaskeråd

Bodyen med flæser kan vaskes i din maskine ved 40 grader. Vend vrangen ud og brug vaskemiddel der er beregnet til farvet tøj. På den måde bevare du den fine farve. Undlad at tørretumbler den. Ryst bodyen godt og stræk den i facon imens den stadig er våd og lad den lufttørre

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling