×

Ellen bodystocking - taupe

Mærke:
Petitflora
Tidsbegrænset tilbud:
99,50 kr. 199,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Kortærmet body med flæse

Skøn kortærmet body til de mindste piger, produceret i oekotex bomuld i farven taupe, som minder om en lækker mørk blomme. Farven er nem og sætte sammen med andre farver. Bodyens model er rummelig og derfor perfekt på de varme sommer dage, hvor solen skinner dagen lang og forkæler os med sin varme. Når solen varmer har den lille pige den på med bare ben og arme.

Bodyen med korte ærmer er også vældig god på kølige dage om efteråret, og de kolde vinter dage. Når kulden bider giver du barnet et par strømpebukser eller leggings under. Den er så rummelig at der er god plads til en bluse under. Flæsen på bodyen fylder heller ikke mere, end barnet sagtens kan have en fin strik cardigan over. For stykket er skåret over og med et lille rynk, som en af de fine detaljer. En anden fin detalje er den søde flæse. Flæsen sidder ved ærme gabet og går ned på forstykket hvor rynket begynder og fortsætter om på bagsiden.

Nakken har stolpe åbning som gør det nemt at få den over barnets hoved, stolpen lukkes med en lille træknappe. Ved benet er der en lille elastikkant som giver en fin lille poseeffekt. Forneden er der 2 små sølv trykknapper så det er nemt når bleen skal skiftes.

• 100% oekotex bomuld.

• oekotex 100 certificeret.

• fås også i rosa og brun.

• designet og syet i danmark af Petitflora.

Vaskeråd

Bodyen kan vaskes i din maskine ved 40 grader. Vend vrangen ud og brug vaskemiddel der er beregnet til farvet tøj. På den måde bevare du den fine farve. Undlad at tørretumbler den. Rystes godt efter vask og stræk den i facon imens den stadig er våd og lad den lufttørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Petitflora

229,00 kr.
🌸 Håndlavet af Petitflora 🌸
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu