Petitflora - Allison baby romper - rosa

Baby romper med flæse i rosa bomuld.

Flere detaljer

Nyt produkt

289,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Skøn baby romper i rosa bomuld som de lille datter kommer til at bo i hele sommeren. Den er noget af det sødeste til de små piger og så er den behagelig for barnet og have på.

Modellen på romperen er rummelig og er derfor perfekt på de varme sommer dage, hvor solen skinner dagen lang og forkæler os med sin varme. Når solen varmer har den lille pige den på med bare ben og arme.

Romperen er også vældig god på kølige dage om efteråret, og på de kolde vinter dage. Når kulden bider giver du barnet et par strømpebukser eller leggings under. Og den er så rummelig at der er god plads til en bluse under. Flæsen på romperen fylder heller ikke mere end barnet sagtens kan have en fin strik cardigan over.

Baby romperen er uden ærmer. Forstykket er “skåret” over og med et lille rynk, som en af de fine detaljer. En af de andre fine detaljer er den søde flæse. Flæsen sidder ved ærm gabet og går ned på forstykket hvor rynket begynder og fortsætter om på bagsiden også. 

I nakken er der stolpe åbning så romperen er nem at få over barnets hoved, stolpen lukkes med en lille træknappe. Ved benet er der en lille elastikkant som giver en fin lille poseeffekt. Forneden er der 2 små sølv trykknapper så det er nemt når bleen skal skiftes.

100% ØKO-tex bomuld.

Du kan med fordel bruge en af de hæklede savlesmække til, den er lavet i 100% bomuld og suger barnets savl. Med den  undgår du at romperen  bliver våd.

Baby romperen vasker du bare i vaskemaskinen

Den tåler sagtes vask i din maskine på 40 grader. Husk bare og bruge vaskemiddel beregnet til farvet tøj, så bevare du den flotte rosa farve. Tørretumbleren skal du undlade og i stedet lade den lufttørre.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling