×

Martha bodystocking - rosa

Mærke:
Petitflora
Tidsbegrænset tilbud:
99,50 kr. 199,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Læs mere om kortærmet body baby

Fin og feminin kortærmet body til baby i rosa bomuld som de lille datter kommer til at bo i hele sommeren. Den er noget af det sødeste til de små piger og så er den behagelig for barnet og have på. Bodyen er designet som en god og rummelig model og er derfor perfekt på de varme sommer dage, hvor solen skinner dagen lang og forkæler os med sin varme. Når solen varmer har den lille pige den på med bare ben og arme. Efterår og vinter skal den ikke gemmes væk, der er den perfekt med et par lækre strik strømpebukser under og en fin cardigan over.

Forstykket er “skåret” over og har et lille rynk, som en af de fine detaljer. En af de andre fine detaljer er den søde flæse. Flæsen sidder ved ærm gabet og går ned på forstykket hvor rynket begynder og fortsætter om på bagsiden også. I nakken er der stolpe åbning så romperen er nem at få over barnets hoved, stolpen lukkes med en lille træknappe. Ved benet er der en lille elastikkant som giver en fin lille poseeffekt. Forneden er der 2 små sølv trykknapper så det er nemt når bleen skal skiftes.

Farven er en dæmpet rosa som er nem at sætte sammen med de fleste andre farver. Du kan med fordel bruge en af de hæklede savlesmække til, som er lavet i 100% bomuld og suger barnets savl. Med den undgår du en våd body.

• 100% oekotex bomuld.

• oekotex 100 certificeret.

• farve: rosa.

• detalje: flæse.

• produceret af Petitflora.

Vaskeråd:

Bodyen vasker du let i din maskine på 40 grader. Husk bare og bruge vaskemiddel beregnet til farvet tøj, så bevare du den flotte rosa farve. Tørretumbleren skal du undlade og i stedet lade den lufttørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu