Petitflora - Aura flæse bodystocking - brun

Super sød flæse bodystocking i 100% bomuld.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Nyt produkt
Begrænset tilbud:

216,75 kr

289,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Rummelig flæse bodystocking i en lækker chokolade brun farve. Netop den chokolade brune farve hitter stort indenfor babytøj og børnetøj for tiden. Den er super fin sammen med alle de skønne lyse pastelfarver som rosa.

Bodystockingen er uden ærmer. Forstykket er “skåret” over og med et lille rynk, som en af de fine detaljer. En af de andre fine detaljer er den søde flæse. Flæsen sidder ved ærm gabet og går ned på forstykket hvor rynket begynder og fortsætter om på bagsiden også. 

I nakken er der stolpe åbning så bodyen er nem at få over barnets hoved, stolpen lukkes med en lille træknappe. Ved benet er der en lille elastikkant som giver en fin lille poseeffekt. Forneden er der 2 små sølv trykknapper så det er nemt når bleen skal skiftes.

100% ØKO-tex bomuld.

Fås også i rosa og taupe.

Styling tip:

Da det er en rummelig bodystocking er den super behagelig og have på for barnet på de rigtig varme sommer dage. Brager solen igennem på en skyfri himmel er det selvfølgelig med bare arme og ben under. Der kan også være sommer dage hvor det er nødvendigt med et par strømper, der er det super smart med et par af de her knæstrømper.

På kølige dage f.eks. efterår og vinter er der plads til en bluse og et par strømpebukser under. Og så lige en fin strik cardigan over.

Flæsen kan stadig ses selvom barnet har en cardigan over. Sådan et outfit er bare så sødt, samtidig med at det er behageligt for barnet.

Vaskeråd

Husk du skal vaske bodystockingen inden barnet for den på, da der kan være lidt overskudsfarve i stoffet. Bodyen tåler vask ved 40 grader i maskinen. Jeg anbefaler at du bruger vaskemiddel som er beregnet til farvet tøj.
Vasker du den med vaskemiddel med optisk hvidt i falmer farven i tøjet. Og det ville være synd da den brune farve er så fin.

I mens bodyen stadig er lidt våd, ryster du den godt - så undgår du nemlig at den krøller helt vildt. Og så ellers bare lad den lufttørre.

Anja anbefaler

Følg Petitflora på Instagram

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling