×

Amanda bluse - karrygul

Mærke:
Petitflora
189,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Karrygul bluse med flæseærmer

Denne tætsiddende langærmet bluse, er til den lille pige der mangler en blød og behagelig bluse i en flot farve med fine detaljer, de fine flæseærmer er en af de søde detaljer. Farven er en varm gul, gul som karry.

Bomuld er et meget blødt materiale, og helt sikkert noget din pige vil elske. Blusen er lavet i et enkelt design med fine flæser ved ærmerne. Flæserne kommer så fint til deres ret ved ærmet og gør den meget yndig.

Petitfloras bluser er altid et sikkert hit når din pige skal finde tøj til børnehaven eller skolen. Ikke kun fordi de er så fine med flæserne men også fordi de er så bløde og behagelige at have på.

Det er ikke ligegyldigt hvilken bluse din pige bruger, den skal have en god pasform med en masse bevægelsesfrihed. Det har denne bluse, da den er lavet i blød bomuld med lidt stræk i.

92% økologisk bomuld.

• 8% elasten.

• Oekotex 100 certificeret.

 Farve: karrygul.

 Designet og syet i danmark af Petitflora.

Vaskeanvisning:

Vaskes på 40 grader. Gå langt uden om tørretumbleren når du skal tørre blusen. Når du har taget den ud af vaskemaskinen og den stadig er lidt våd, så ryst den lidt og lad den tørre på et håndklæde evt. på badeværelses gulvet.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu