Baby shorts til drenge og piger - beige - Petitflora

Baby shorts i blød bomuld produceret i rib kvalitet.

Flere detaljer

Nyt produkt

179,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Baby shorts i beige øko - tex bomuld som er super fine til både drenge og piger. De er lavet i en virkelig lækker rib kvalitet, hvor ribben er rillet. Foran på shortsene er der syet 2 træknapper under hinanden, på knapperne står der “ handmade with love “ og det er lige præcis hvad de er.

Elastikken i livet er lidt bred og gør at shortsene er utrolig behagelige for barnet og have på. Og så er der den smalle elastik ved benene som giver den lidt fine poseeffekt.

Da de er lavet i en blød bomuld med lidt stræk i, er det nemt for barnet selv at tage dem af og på.

Lad børnene bruge dem om sommeren ved stranden eller i haven med bare ben. Og om vinteren bliver de bare ekstra smarte med et par strømpebukser under.

95% Øko-tex bomuld.

5% elasten.

designet og syet i danmark.

Vaskeråd 

Baby shortsene kan sagtens vaskes i maskinen ved 40 grader. Du skal bare huske at du skal bruge vaskemiddel til farvet tøj. Også selvom de er lyse. Bruger du vaskemiddel med blegemiddel i vil den varme beige farve ende med at fadde ud, så den bliver hel lys.

Jeg anbefaler at du lufttørre baby shortsene, af hensyn til knapperne der er syet på med sytråd. Når du lufttørre dem bevarer du samtidig farven.

Anja anbefaler

Følg Petitflora på Instagram

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling