Petitflora - Issy pigeshorts - lyng

Bløde pigeshorts i lækker rib kvalitet i lyng farvet bomuld.

Flere detaljer

Nyt produkt

179,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Dejlig bløde bomulds pigeshorts. Shorts til piger i lyng farvet bomuld. Shortsene er handmade whit love som der står på de 2 træknapper der er på forsiden. Alt børnetøjet fra Petitflora er handmade whit love.

Pigeshortsene er lavet i en fin rib kvalitet i 100% økologisk bomuld. Ribben er med lidt brede riller og giver et fint udtryk. Shorts med elastik i taljen og ved benene. Ben åbningen er skrå og isat en lille elastik som giver en fin poseeffekt.

Rigtig god pasform. Shorts fra Petitflora kan bruges til alt, sommer og vinter. På de varme sommer dage i haven eller ved stranden, bruges de selvfølgelig med bare ben under. Efterår og vinter er de super anvendelige med et par strømpebukser under. De er så flotte at de også kan bruges til festlige lejligheder med en fin bluse eller bodystocking til.

Din lille pige kan selvfølgelig også bruge dem i børnehaven for de tåler sagtens en tur i vaskemaskinen. Og så er de bare så behagelige for barnet og have på.

Shortsene fås i str. 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92 og 98.

Fås også i creme og beige.

95% økologisk bomuld.

5% elasten.

vaskes ved 40 grader.

lufttørre.

designet og syet i Danmark.

Hvad er økologisk bomuld?

Det er din garanti for at shortsene ikke er fremstillet med nogen form for skadelig kemi. Du kan altså trygt give din lille guldklump shortsene på.

Anja anbefaler

Følg Petitflora på Instagram

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling