Cykelshorts børn

Nyt produkt

129,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information
Rosa cykelshorts børn - 100% oeko tex bomuld

Søde cykelshorts til børn, i bomuld med stræk. Disse cykelshorts er som Petitfloras populære leggings, bare i en noget kortere model. En model med lidt mere længde i benene end almindelige shorts. En model der sidder tæt, men samtidig er de super behagelige og have på.

Barnet kan bruge dem som de er på varme sommer dage. Brug dem under nederdele og kjoler så undgår du, at barnet bliver snottet og forkølet hvis vinden lufter lidt.   

 96% oekotex bomuld.

4% elasten.

oeko tex 100 certificeret.

blød og behagelig pasform.

• syet i danmark af Petitflora.

Cykelshorts er selvfølgelig også til cykelturen

Cykelshorts, som de hedder er jo også fortrinlige til cykelture. Høre i til den aktive familie, der elsker små eller lange cykel ture er det bare med at lade barnet hoppe i disse shorts. Grunden til at de er perfekte til turene på cykel, er at de sidder tæt til kroppen, og derfor er der ikke noget der flagre eller sætter sig fast i sædet.

Vaskeanvisning

Smid du bare shortsene i din vaskemaskine. Jeg anbefaler at du vasker dem på 40 grader. Brug kun vaskemiddel til farvet tøj. Gå en lang bue udenom tørretumbleren, og lad dem lufttørre, så undgår du at den fine rosa farve falmer.

Anja anbefaler

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling