×

Brune børne shorts

Mærke:
Petitflora
179,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Brune børne shorts med smukke blomster

Fantastisk flotte børne shorts i brun viskose. Viskose er utrolig let og blødt, og falder så flot til kroppen. Det gælder både når barnet har bare ben under, men også over et par strømpebukser om vinteren.

Bund farven på shortsene er en rigtig lækker varm chokolade brun. Og så er der det vild smukke print af blomster. Blomsterne er holdt i rosa , creme og varm rosa nuancer. Det er så fin en farve sammensætning der gør at det er nemt og sætte bluser og strømper til som matcher i farverne.Der er elastik i taljen, hvor der også er syet en lille flæse og ligeledes ved benene. Et par rigtig feminine shorts til de små piger.

Hvis du fortryder dit køb - evt. hvis prinsessen ikke kan lide modellen eller farven har du altid 30 dages returret hos Petitflora.

100% oekotex viskose.

farve: chokolade brun.

producent: Petitflora.

Vaskeråd:

De fine børne shorts kan sagtens vaskes i maskinen på max 40 grader. Jeg anbefaler dog at du kun vasker dem på 30 grader hvis de ikke er snavset. På den måde skåner du de flotte farver. Og gå endelig en lang bue uden om tørretumbleren. Lad dem lufttørre istedet.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu