×

Feminine bloomers shorts

Mærke:
Petitflora
149,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Feminine bloomers shorts i lilla bomuld

Fine bloomers med et sødt mønster der ligner små bomber. De er lavet i økotex bomuld. 
Der er elastik i liningen og ved benet. Elastikken er med til at give en fin pose effekt som bare er så sød til de små piger.

Derudover en lille fin detalje ved elastikken er der en lille flæse. Bloomers er anvendelige året rundt. Om sommeren skal barnet selvfølgelig bruge dem med bare ben. Og efterår og vinter med et par søde strømpebukser under.

• 96% oeko tex bomuld.

• 4% elasten.

• oeko tex 100 certificeret.

• vaskes i maskinen ved 40 grader.

• brug vaskemiddel til kulørt tøj.

• liggetørre.

• producent: Petitflora.

Bloomers kan bruges året rundt

Bloomers er et godt køb. De kan nemlig bruges året rundt. Om sommeren bruges de selvfølgelig med bare ben. Efterår og vinter er de perfekte med et par leggings eller strømpebukser under.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Shorts til de små piger i en flot sart grøn farve med mønster. Shortsene er lavet i blød bomuld med flere fine detaljer som elastikken ved lårene det giver shortsene en fin balloneffekt. Og den lille flæsekant i...
Petitflora

89,00 kr.
Rigtig fint hårbånd lavet i en blød bomuld og i et allover blomsterprint. Hårbåndet er dobbelt og bindes nemt og fint på hovedet med en knude. ♥ Kvalitet: 100% bomuld. ♥ Vask: 40 grader - Hængetørre. ♥ Tåler strygning. 
Petitflora

89,00 kr.
Smukt hårbånd i en sart grøn farve med et fint hvidt mønster. Hårbåndet er syet dobbelt og sidder pænt på hovedet hvor det bindes i en knude. Der er matchende SHORTS og HAGESMÆK til. ♥ Kvalitet: 100% bomuld. ♥ Vask:...
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu