×

Baby bloomers

Mærke:
Petitflora
159,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Baby bloomers - Offhvid med fugleprint

Søde baby bloomers til den lille pige eller dreng der elsker fugle. Fremstillet i dejlig blød bomuld som passer perfekt til det varme sommervejr. Også perfekte i efteråret og vinteren med et par strømpebukser under. På de lidt kølige sommer dage hvor vinden lufter lidt, vil de være gode under nederdele og kjoler også.

Forsynet med en bred elastik i taljen, samt en ekstra lille syning, som giver en lille flæse. Ben åbningen er med en lidt mindre elastik end den i taljen.

Bund farven hælder til den off hvide med en snert af kit farve. De søde fugle der pryder printet, er holdt i grålige nuancer.

• 100% bomuld.

• Farve: Offhvid med grå fugle.

• Fremstillet i danmark af Petitflora.

Vask:

Jeg anbefaler at du vasker disse bloomers ved max. 40 grader, og kun bruger vaskepulver uden optisk hvidt. Det er af hensyn til det grålige fugleprint. Efter vask i våd tilstand ryster du bloomers godt og lader dem derefter lufttørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Bows by stær

75,00 kr.
Suttesnor i farven antique rosa fra Bow`s by stær. Suttesnoren har en gummiring i den ene ende, som du sætter fast om suttens knop. I den anden enden er der en nikkelfri clips som du sætter fast i f.eks. barnets...
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu