Børne shorts

Nyt produkt

179,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information
Børne shorts - handmade with love 

Dejlig bløde børne shorts i offhvid bomuld. Shortsene er handmade whit love som der står på de 2 træknapper på forsiden. Den Offhvide farve passer til både til drenge og piger. Alt børnetøjet fra Petitflora er handmade with love.

Lavet i en fin rib kvalitet i 100% økologisk bomuld. Ribben er med lidt brede riller og giver et fint udtryk. Shorts med elastik i taljen og ved benene. Ben åbningen er skrå og isat en lille elastik som giver en fin poseeffekt.

Rigtig god pasform. Shorts fra Petitflora kan bruges til alt, sommer og vinter. På de varme sommer dage i haven eller ved stranden, bruges de selvfølgelig med bare ben under. Efterår og vinter er de super anvendelige med et par strømpebukser under. De er så flotte at de også kan bruges til festlige lejligheder med en fin bluse eller bodystocking til.

Drengene og pigerne kan selvfølgelig også bruge dem i børnehaven for de tåler sagtens en tur i vaskemaskinen. Og så er de bare så behagelige for barnet og have på.

fås i str. 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92 og 98.

95% økologisk bomuld.

5% elasten.

 syet af Petitflora.

Hvad er økologisk bomuld?

Det er din garanti for at shortsene ikke er fremstillet med nogen form for skadelig kemi. Du kan altså trygt give din lille guldklump dem på.

Vaskeanvisning

Du kan sagtens vaske shortsene i din maskine. Hvis de ikke er møg beskidte vil jeg anbefale at du vasker dem ved 30 grader, af hensyn til træ knapperne. Undlad tørretumbler og lad dem lufttørre i stedet.

Anja anbefaler

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling