×

Benne bloomers - beige

Mærke:
Petitflora
 🌸 Håndlavet af Petitflora 🌸 
Læs mereVis mindre
159,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Bloomers baby - beige bomuld 

Flotte bloomers til baby i beige oeko tex bomuld som er super fine til både drenge og piger. De er lavet i en virkelig lækker rib kvalitet, hvor ribben er rillet. Foran på shortsene er der syet 2 træknapper under hinanden, på knapperne står der “ handmade with love “ og det er lige præcis hvad de er.

Elastikken i livet er lidt bred og gør at de er utrolig behagelige for barnet og have på. Og så er der den smalle elastik ved benene som giver den lidt fine poseeffekt.

Da de er lavet i en blød bomuld med lidt stræk i, er det nemt for barnet selv at tage dem af og på.

Lad børnene bruge dem om sommeren ved stranden eller i haven med bare ben. Og om vinteren bliver de bare ekstra smarte med et par strømpebukser under.

• 95% oeko tex bomuld.

• 5% elasten.

• oeko tex 100 certificeret.

• god og rummelig model.

• designet og syet af Petitflora.

Vaskeråd 

Du kan sagtens vaske de her bloomers i maskinen ved 40 grader. Du skal bare huske at du skal bruge vaskemiddel til farvet tøj. Også selvom de er lyse. Bruger du vaskemiddel med blegemiddel i vil den varme beige farve ende med at fadde ud, så den bliver hel lys.

Jeg anbefaler at du lufttørre dem, af hensyn til knapperne der er syet på med sytråd. Når du lufttørre dem bevarer du samtidig farven.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu