×

Luna shorts - lyng

Mærke:
Petitflora
159,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Pigeshorts - lyng farvet

Dejlig bløde pigeshorts i riflet bomuld. Shorts til piger i lyng farvet bomuld. Shortsene er handmade whit love som der står på de 2 træknapper der er på forsiden. Pigeshortsene er lavet i en fin rib kvalitet i 100% økologisk bomuld. Ribben er med lidt brede riller og giver et fint udtryk. Shorts med elastik i taljen og ved benene. Ben åbningen er skrå og isat en lille elastik som giver en fin poseeffekt.

Rigtig god pasform. Shorts fra Petitflora kan bruges til alt, sommer og vinter. På de varme sommer dage i haven eller ved stranden, bruges de selvfølgelig med bare ben under. Efterår og vinter er de super anvendelige med et par strømpebukser under. De er så flotte at de også kan bruges til festlige lejligheder med en fin bluse eller bodystocking til.

Din lille pige kan selvfølgelig også bruge dem i børnehaven for de tåler sagtens en tur i vaskemaskinen. Og så er de bare så behagelige for barnet og have på.

Shortsene fås i str. 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92 og 98.

Fås også i creme og beige.

• 95% økologisk bomuld.

• 5% elasten.

• Vaskes ved 40 grader.

• Lufttørre.

• Designet og syet af Petitflora.

Hvad er økologisk bomuld?

Det er din garanti for at shortsene ikke er fremstillet med nogen form for skadelig kemi. Du kan altså trygt give din lille guldklump shortsene på.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu