Petitflora - Henny bloomers - hvid m. fugle

Hvide bloomers med de fineste fugle. Perfekte til det fugle elskende barn.

Flere detaljer

Nyt produkt

179,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Hvide bloomers fra Petitflora med små fugle. Bloomers er produceret i 100% bomuld som er blødt og behageligt mod huden. Det gælder både når barnet har bare ben under, men også når barnet har dem på over et par strømpebukser om vinteren.

Bomulds bloomers falder rigtig flot og irritere ikke på nogen måde barnets hud. Du skal huske på at det helt lille barn ikke kan fortælle dig hvis der er noget der strammer eller irritere ved tøjet.  

Der er elastik i taljen, hvor der også er syet en lille flæse. Et par rigtig feminine bloomers til de små piger, med en god og rummelig pasform.

Hvis du fortryder dit køb - evt. hvis prinsessen ikke kan lide modellen eller farven har du altid 30 dages returret hos Petitflora.

 God og rummelig pasform.

 Elastik i taljen og ved benene.

 Bloomers fås fra størrelse 56 til størrelse 116.


• 100% øko-tex bomuld.

 Designet og syet i Danmark.

Vaskeråd:

Bloomers kan vaskes i maskinen på 40 grader. De tåler også at komme i tørretumbleren, men jeg vil anbefale at du lader dem ligge tørre f.eks, på badeværelsesgulvet hvor der er lidt varme i.

Grunden til at det er bedst at undgå tørretumbleren er at, farverne på stoffet hurtigt falmer. Elastikken i taljen og ved benene bliver også slappe med tiden.

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling