Petitflora - Betty Bloomers - Creme m. lyserød blomst

Creme bloomers i blød og behagelig bomuld. Som en lille side gevinst er der de fineste små blomster på stoffet.

Flere detaljer

Nyt produkt

179,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Fine bloomers eller shorts i creme bomuld med søde blomster.

De er lavet i en dejlig blød bomuld som passer perfekt til det varme sommervejr. De er også perfekte i efteråret og om vinteren med et par strømpebukser under.

Der er elastik ved benet og i livet hvor der også er en lille flæse. Bloomers er produceret i 100% bomuld som er blødt og behageligt mod huden. Det gælder både når barnet har bare ben under, men også når barnet har dem på over et par strømpebukser om vinteren.

Bomulds bloomers falder rigtig flot og irritere ikke på nogen måde barnets hud. Du skal huske på at det helt lille barn ikke kan fortælle dig hvis der er noget der strammer eller irritere ved tøjet.

Hvis du fortryder dit køb - evt. hvis prinsessen ikke kan lide modellen eller farven har du altid 30 dages returret hos Petitflora.


• 100% øko-tex bomuld.

 Designet og syet i Danmark.

Vaskeråd:

Bloomers kan vaskes i maskinen på 40 grader. De tåler også at komme i tørretumbleren, men jeg vil anbefale at du lader dem ligge tørre f.eks, på badeværelsesgulvet hvor der er lidt varme i.

Grunden til at det er bedst at undgå tørretumbleren er at, farverne på stoffet hurtigt falmer. Elastikken i taljen og ved benene bliver også slappe med tiden.

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling