Petitflora - Sussi Bloomers - Sand m. blomster

Søde bomulds bloomers til varme sommer dage da de er lavet i let bomuld.

Flere detaljer

Nyt produkt

179,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Bløde og enkle bloomers i sand bomuld med små blomster. 

De er lavet i en utrolig blød bomuld som er skønne for barnet på de varme sommer dage. Det smarte ved bloomers er at de også er fantastiske efterår og vinter. Der giver du bare barnet et par strømpebukser under.

Der er elastik ved benet og i livet hvor der også er en lille flæse. Bloomers er produceret i 100% bomuld som er blødt og behageligt mod huden. Det gælder både når barnet har bare ben under, men også når barnet har dem på over et par strømpebukser om vinteren.

Bomulds bloomers falder rigtig flot og irritere ikke på nogen måde barnets hud. Du skal huske på at det helt lille barn ikke kan fortælle dig hvis der er noget der strammer eller irritere ved tøjet.

• 100% bomuld.

 Designet og syet i Danmark.

Vaskeråd:

Bloomers kan vaskes i maskinen på 40 grader. De tåler også at komme i tørretumbleren, men jeg vil anbefale at du lader dem ligge tørre f.eks, på badeværelsesgulvet hvor der er lidt varme i.

Grunden til at det er bedst at undgå tørretumbleren er at, farverne på stoffet hurtigt falmer. Elastikken i taljen og ved benene bliver også slappe med tiden.

Anja anbefaler

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling