×

Baby bloomers - Allover blomsterprint

Mærke:
Petitflora
179,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Rosa baby bloomers - allover blomsterprint 

Skønne bløde baby bloomers i bomuld med små blomster. Fremstillet i en utrolig blød bomuld som er skønne for barnet på de varme sommer dage. Det smarte ved bloomers er at de også er fantastiske efterår og vinter. Der giver du bare barnet et par strømpebukser på efterår og vinter.

Der er elastik ved benet og i livet hvor der også er en lille flæse. Bloomers er produceret i 100% bomuld som er blødt og behageligt mod huden. Det gælder både når barnet har bare ben under, men også over et par strømpebukser om vinteren. Bomulds bloomers falder rigtig flot og genere ikke på nogen måde barnets hud. Du skal huske på at det helt lille barn ikke kan fortælle dig hvis der er noget der strammer eller irritere.

• 100% bomuld.

 farve: gammelrosa.

• producent: Petitflora.

Vaskeråd:

Bloomers kan vaskes i maskinen på 40 grader. De tåler også at komme i tørretumbleren, men jeg vil anbefale at du lader dem ligge tørre f.eks, på badeværelsesgulvet hvor der er lidt varme i.

Grunden til at det er bedst at undgå tørretumbleren er at, farverne på stoffet hurtigt falmer. Elastikken i taljen og ved benene bliver også slappe med tiden.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu